Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že Bolllywood je někde jinde a jeho atmosféru nedokážu plně pochopit a ocenit, ale tohle není komedie. Tohle není film. Tohle je ještě horší dílo než Troškovy Kameňáky a to mi věřte, že něco takového bych si nedovolil v životě napsat, pokud bych to nemyslel smrtelně vážně (rozuměj beru to jako absolutní urážku filmu jako takového). První film asi po pěti letech, který jsem neměl sílu dokoukat do konce. Takže jen na vlastní nebezpečí a tohdy pokud za vrchol komediálních scén považujete lámání prstů a narážky na koktání (nic jiného totiž ve filmu není krom pár podprůměrných hudebních scén, navíc pořád na stejný song). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Hodne bláznivá a streštená komédia. Hodne akcie a bitiek. Kareena je tu vyslovene roztomilá a Ajay ako vždy drsný nemluva. Hrá tu aj Jonny Lever, ktorého vôbec nemusím a jeho humor "od veci" absolútne neznášam a príšerne sa prekladá. Myslím, že keby ho boli z filmu vynechali film by podstatne stúpol na kvalite. Ale ako oddychovka a na zasmiatie vcelku dobré a priemerné. Hudobne sa tento film ale vydaril nadpriemerne, piesne sú chytľavé, hlavne "Ale". Film je plný vtipných odkazov na iných hercov a filmy a aj iné postavy hercov, ktorí hrali tu, takže veľa vecí je tu pre neznalých dosť nepochopiteľných. ()

jilda 

všechny recenze uživatele

V Indickem kine se možná muzete nechat strhnout atmosferou a smát se, ale jinak je to slabší Bolywoodsky kousek s celkem chytlavou hudbou. Mě nepomohlo ani Indicke kino. ()

Reklama

Reklama