Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Však to znáte – žijete v menší uzavřené pospolitosti, kde každý ví o každém. Místní drbny a zlomyslní slídilové kontrolují váš život, aniž byste cokoli tušili. Pod přísným drobnohledem jsou také manželé Harry (Robert Young) a Tacey (Maureen O'Hara) Kingovi. Mají tři rozkošné děti (to tvrdí matka, otec je poněkud jiného mínění) a jednoho dotěrného psa. Je však stále obtížnější je zvládnout, proto Tacey tajně podá inzerát (manžel by to i tak nepochopil), ve kterém hledá chůvu. Hned první nabídka ji zaujme. Jak píše uchazečka o místo, vystudovala psychologii a je naprosto kompetentní efektivně a pohotově zvládnout děti všech věkových kategorií. Když pak zazvoní zvonek u vchodových dveří, dostane se jí překvapení, o kterém ani nesnila. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď stredostavovskej rodine zazvoní pri dverách opatrovateľka a zistíte, že sa jedná o muža, prekvapenie je na svete. Táto synopsia dáva predpoklad k netušeným problémom. Vtipná, ľahučká komédia, síce ničím výnimočná, ale zábavná dokáže diváka pobaviť a zaujať. Herec Clifton Webb si podmanil divákov natoľko, že sa natočili ešte dva filmy s pánom Belvederom. Siedme hodnotenie a prvá recenzia. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Svěží a originální zápletka, navíc krásná Maureen O'Hara, která je tu druhou nejvtipnější postavou. Tou první je rozhodně netradiční chůva Clifton Webb, který je tu jako dokonalá černobílá předloha Sheldona Coopera. Neválíte se smíchy, ale maloměšťácké šosáctví je tu vykresleno velmi přesně a malebně v duchu Ameriky čtyřicátých let. ()

Reklama

Reklama