Reklama

Reklama

Rževskij protiv Napoleona

  • Rusko Наполеон капут! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Francouzská armáda je u bran Moskvy. To je fakt. A ruská armáda se francouzské nevyrovná. Taky fakt. A Napoleon je děvkař. Důležitý fakt. Jak tedy zachránit matičku Rus? Plán vrchního velení je jednoduchý – Bonaparte přestane myslet na válčení, když mu do postele strčíme odmítavou femme fatal. Jenže kde vzít ženu, která mu odolá? Vyšpekulovali geniální řešení – nepodlehne jedině převlečený mužský. Pro ten úkol je vybrán poručík Rževskij. (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

MsGt 

všechny recenze uživatele

Rževskij protiv Napoleona má tu nevýhodu, že vtipný a satirický přijde hlavně lidem, kteří ví víc o období Napoleonských válek. Pro ostatní to je jen crazy komedie, kde něco je vtipného, něco trapného. Naštěstí tu není žádný "fekální" humor. Filmařova představa , jak "doopravdy" probíhalo dobytí mostu u Arcole nebo porada ruského štábu ve Fillách, mě na dlouho dostala... Vladimir Zelenskiy jako Napoleon byl famózní. SVými hereckými výrazy strčil do kapsy i mnoho představitelů Napoleona ve "vážnějších" filmech. České titulky si můžete stáhnout odsud: http://napoleonica.cz/filmy.html a přiřadit je k vašim originálním nosičům. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Ruské kritiky to celkem strhaly, že jde po „Hitler kaput“ jen o vyčichlý recyklát, ale protože jsem to shlédl ještě před Hitlerem je to pro mne super komedie s mnoha pop-kulturními odkazy na filmy (Asterix, E.T., James Bond, Popelka, hvězdné války, středoškolské teenagerské komedie a další a další) i politiku a dnešní svět (PETA a jejich demonstrace, nebo posedlost krásou, která se silikonem do zadku přerostla, přiznejme si, do parodie sebe sama nejen ve filmu atd. atd.). No a ano, tepláky a tři pruhy na plese a v divadle považovali Rusové už od Napoleona za šik vohoz, nicméně dnes se v takovém outfitu nestydí jít do společnosti ani Češi. Nebo Američani a další. Jen Rusové se ale za to sami sobě vysmívají. ()

Reklama

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo odpad? Lebo som film nezvládol pozerať viac ako 5-10 minút, ostatné rýchloposuvom a navyše v dobe pozerania neboli titulky (odvtedy som ich nepozeral) a ja somár som sa naivne rozhodol, že šak niečo snáď pochopím, veď sú to podľa niektorých (najmä dnes) bratia Rusi a Ukrajinci, že? WTF? Van Damme sa tu objavil pravdepodobne preto, že prehral pri natáčaní v Bulharsku alebo Rumunsku s niekým pri kartách a vodke riadne kolo a tak sa musel tohoto účastniť. Možno by som hodntotenie zmenil, keby som jednak film skutočne celý pozrel a jednak ho aj pochopil, ale k tomu ma nikto nikdy neprinúti. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je krok vedle. Balchunasovy (Vaysbergovy) komedie mě většinou zabavit umí (nebo alespoň ty, které jsem měl možnost vidět), o téhle blbosti to však říci nemohu. Ono to vtipné místy je, jenomže ve stínu všech těch totálních nesmyslů a absurdit se veškerý humor ztrácí. Obrovským zklamáním pro mě navíc byla role Van Dammea, který sice jako lákadlo posloužil dobře, ale ty 2 minuty, ve kterých se objevil? No čekal jsem významnější roli. ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama