Reklama

Reklama

VOD (1)

Do venkovského domu vtrhne brutální vlčí monstrum lačnící po krvi a Sarah s přáteli musí spojit síly, aby měli aspoň nějakou šanci přežít. (Netflix)

Recenze (26)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších vlkodlačích hororov, aké som videl. Vlkodlak tu skoro vobec nie je vidieť a jedine čo je vidieť z obetí je ich krv, nič viac. Slabé, nudné a hlavne blbe. to je asi najrýchlejšie zhrnutie tejto sr.č.y. To naozaj mám uveriť tomu, že postavy sa trasu strachom a aj tak myslia na trtkačku? Chvalabohu, že pán scenárista sa neunúval napísať ďalší scenár, obávam sa, že by to bolo dosť podobné. Slabučká 1* i to je na tento film asi veľa, ale veľmi nerád dávam odpad i takýmto kravinám. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě nalákalo "from the producers of Dog Soldiers", čekal jsem tedy podobně kvalitní béčko s porcí nadsázky. 13Hrs však sází na vážnější notu a to možná nebyl úplně vhodný tah. Herecké výkony jsou slušně řečeno dost nestabilní a napětí kolísá snad ještě víc, což je u tohoto typu filmu problém. Nicméně závěrečných pár minut není úplně zlých a scénář aspoň na chvilku chytí druhý dech. Bavit se u 13Hrs budou ale asi jen skalní příznivci béčkových "hororů", nicméně pokud od toho nic nečekáte tak proč ne, slušných hororů je v poslední době málo a tohle na ten průměr podle mě (bohužel) stačí. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Máte rádi horrory, kde není nic vidět? Pak je tento horror stvořen přímo pro Vás. V první 1/3 filmu se nic neděje. Vidíme nevlastní sourozence, kteří se mají mezi sebou pouto jako vřed na prdeli. Pak vidíme první mrtvolu. Začíná naháněčka. Upozorňuji, slaboduchá naháněčka. Stvoření vidí červeně a takže na obrazovce uvidíte červený flek. Pokud si myslíte, že uvidíte rozsápání obětí, tak jste na velkém omylu. Takže uvidíte červenou obrazovku, následuje křik oběti a pak střih. To jakési stvoření, uvidíte až 5 minut před koncem. Vše ukončí srdcervoucí scéna matky a dcery. Co z toho vyplývá? Opět ODPAD! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na další dávku britského umění, které čas od času opravdu stojí za pozornost, ale zde jsem dost narazil. Začátek snímku mi totiž hodně připomínal nepříliš oblíbené americké komedie, které mi poslední dobou lezou krkem. Ani náznak po nějaké hororové atmosféře či napětí, které by jsme v hororovém filmu očekávali. Teprve později nám podivné chování psa napoví, že se možná blýská na lepší časy. Tvůrci nám konečně nabídnou nějaké to zlepšení a ve vzduchu je skutečně cítit mírná změna. Vše začne vypnutím elektriky a celý dům se ponoří do tmy. Postavy se tak chodbami procházejí jen za pomoci světla z baterek a zapalovačů. Když se před námi objeví zmasakrované tělo jejich nevlastního otce je jasné, že děj konečně nabral jiné obrátky. Přestože hned v zápětí následuje další vražda, tak si jí divák moc neužije. Vše je totiž natočeno z pohledu bestie, která za pomoci červeného filtru a pár skřeků rozsápá mimo záběr svou oběť. K naší smůle i většina ostatních úmrtí vypadá úplně stejně a to je i hlavní příčina, proč u mě tento kousek moc neuspěl. K dobru však musím přičíst fakt, že skutečná podoba onoho tvora je nám prozrazena až v samém závěru filmu. O to větší bylo mé překvapení když jsem zjistil, že se jedná o vlkodlačí film. Do té doby jsem měl za to, že jde o další kousek s nějakým zmutovaným zvířetem. Ledacos tomu sice nasvědčovalo, ale po menším draku z minulé noci jsem tomu moc nevěnoval pozornost. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, to zase bolo "dielo". Opäť jeden teenagerský horor natočený v takom štýle, že zavrime partičku idiotov do jedného domu, nechajme ich hysterčiť, vrieskať, utekať, hádať sa medzi sebou a riešiť rodinné problémy a vzťahy, a v posledných minútach ukážme príšerku, veď to by malo stačiť. Mne to však nestačí ani zďaleka. Fakt to nie je dobrý horor. Masky a záverečné rozuzlenie sa mi páčili (čiže "až" posledných 10 minút filmu), a o to viac ma mrzí, že to bolo takto odfláknuté. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v nemetropolitním hrabství Surrey (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama