Reklama

Reklama

Utajený šéf - USA

(seriál)
TV spot

V jednom z nejoblíbenějších seriálů stanice Spektrum se majitelé amerických firem odhodlají k neobvyklému kroku: zavítají do neznámých hlubin svých podniků. Šéfové pracují v přestrojení, na nejpodřadnějších pracovištích, aby poznali, jak na ně a na celou firmu pohlížejí jejich zaměstnanci -- upřímně a bez servítků. Získávají tak informace z první ruky, díky čemuž snáze objeví, kde je třeba nasadit více sil, koho je třeba pochválit a koho lépe motivovat, aby zaměstnanci na základě jednoznačně vyjádřeného uznání pracovali v zájmu podniku co nejefektivněji. Nezapomenutelné dobrodružství má jak na straně vedení firmy, tak mezi zaměstnanci za následek změnu přístupu k věci. (TV Spektrum)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (30)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, jiné horší. Přijde mi zajímavé sledovat chod společností zevnitř. Bohužel jde o produkt pro emeričany, takže v každém díle je halda srdceryvných příběhů, které mi opravdu lezou na nervy. Nejsem necita, ale v takové míře už to vypadá tak, že buď jsou všichni obyvatelé USA totálně deprimovaní, zadlužení a nemocní, nebo jsou ti lidé nastrčeni štábem. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Až na ten cukrkandlový konec po odhalení ,,šéfa" na konci a rozdávání desítek tisíc dolarů podřízeným, což celé je podbarvené pseudoemotivním hudebním podkresem, tedy na tohle přílišné tlačení na slzotvorné kanálky diváků, jde o celkem zajímavý pořad, který nechává diváky nahlédnout do zákulisí fungování celé řady různorodých řetězců a podniků po celých USA... ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Prvé pozretie je to fajn. Potom nastane šablónovitosť a akurát sa menia firmy a ľudia. Vždy čierni aj bieli, muži a ženy päť dobrých a jeden na vyhrešenie. Ste na pochybách, čo je hrané a čo skutočné. A či vôbec je niečo skutočné. Nič nie je skutočné. Len reklama na tie firmy a ich dokonalých majiteľov.... ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní buzinec plán! Zatímco jedna půlminutová reklama uprostřed Super Bowlu stojí nekřesťanský peníz, hodinový ,,dokument", ve kterém buržoj představí svojí firmičku v überrůžových barvách, vyjde na pakatel, respektive na nějakou tu částečku, rozhozenou na konci mezi pár vyvolených otroků. A vůbec to není nahrané, ne ne ne! ()

provitamin odpad!

všechny recenze uživatele

Táto tzv. reality show perfektne zapadne medzi tie ostatné a síce svojou úrovňou. V skratke ide o to, že v nejakej americkej firme sa šéf votrie medzi svojich zamestnancov, aby zistil ako ho ospevujú a nakoniec si vyberie z nich niekoľko indivíduí, kde ukáže aký je štedrý a venuje im štedré finančné dary a všetci žijú veľký americký sen až kým sa neposerú. Prečo ku*va takéto chu*oviny musia vysielať naše televízie?? A keď už istí ľudia potrebujú k životu pozeranie reality-show, prečo si ku*va nevyberú nejakú slovenskú firmu, napríklad Volkswagen alebo KIA, alebo firmu na výrobu bryndzových halušiek, kde by sa napríklad bača alebo Pastier zamiešal medzi svoje ovečky a počúval ako o ňom békajú? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhý nejčastěji umíšťovaný pořad do programu televizní stanice TV Spektrum podle dat BigZoom a.s. z roku 2023. Pořad tak v počtu odvysílání předčil i původní verzi Utajený šéf (od r. 2009). Společnost shromažďuje program stanice jen od 13. března 2010. (Vitox)

Reklama

Reklama