Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Tonula 

všechny recenze uživatele

VÁLKA SKLADŮ by se možná měl jmenovat válka majitelů bazarů. V každém díle jsme svědky souboje o obsah skladových prostor, o kterém nikdo neví, zda je výhrou v loterii nebo naprostým propadáke. Viděl jsem několik dílů a nemohu říct, že bych si našel jednoho z kupujících, který by mi byl sympatický. Prvek tajemství, kterým je seriál prodchnutý, ale dává každému dílu příchuť něčeho nepoznaného, takže i když se princip opakuje stále dokola, každý díl je v něčem nový. Kóje nabitá až po strop krabicemi může být klidně skladem papíru, stejně jako téměř prázdná kóje může pod hadrou v koutě schovávat starožitnou zbraň v hodnotě desítek tisíc dolarů.3* ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Šablonovité, po zhliadnutí tretej časti nudné. Každá jedná časť sa uberá týmto smerom, najprv sa skupina podivínov stretne, sem tam na seba zagáni a ponadáva, potom sa pustí do draženia, najčastejším slovným spojením je "PO PRVÝ KRÁT, PO DRUHÝ KRÁT, PO TRETÍ A PREDANÉ" potom začne vybaľovanie ako spod vianočného stromčeka, nasledované ocenením jednotlivých vecí a počítaním zisku, ak sa nejaký kumuluje... Kto nahrabe najviac (aj keď je hodnota práve nadobudnutého majetku čisto hypotetická, pretože dané predmety ešte treba následne predať a predajná cena sa nemusí pohybovať v tom rozpätí, ako bolo uskutočnené ocenenie), stáva sa víťazom. Pravda, do najbližšie otvoreného kontajneru. Podčiarknuté, sčítané, nekonečná dokumentárna soap opera, kde hlavné postavy príliš inteligenciou neoplývajú a ich krásu a charizmu radšej rozoberať nebudem. ()

Reklama

Bambulin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ucházející. Postupem času to ztratilo na zajímavosti. Moc přehrávání a úmyslných rozbrojů. Moc machrování. Nejlepší byl Dave. Největší vidlák Darrel. Jarod ušel, Brandi ne. Z těch "vocasů" který zkoušeli místo Davea jsem byl alergický na Balela. Ještě, že si to hodil v garáži. Ten černej zápasník Ivy po něm docela ušel. Samostatné hodnotím dražitele. Miss antipatie Laura a od pohledu sráč Dan Dotson. Když jsem viděl, jak na sebe ukazuje prstem, těsně před rvačkou s Dejvem, tak bych mu ji taky natáhl. A tý náně bych jednu vrazil, ženská neženská. Mlátila do něj jak děvka při elpíčku (LP-loupežné přepadení) a Dave ji jen "lehce popostrčil". ()

Tritonek 

všechny recenze uživatele

Možná, že na to mělo velký vliv, že jsem viděl většinu dílů z první a druhé série v rychlém sledu za sebou (promítání na Silvestru s kamarády), ale pobavilo mě to a utvrdilo, že Amerika je zemí neomezených možností, kde jsou všechny sny možné a živit se dá čímkoliv, jinak Barry je sympaťák, Dan má kadenci slov vyšší než kulomet vzor 58 a závěrem jako Dave dodávám YUUUP! ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká to náhoda, že v každém kontejneru je ukryta jedna obrovsky cenná relikvie, o které náhodou ví dotyčný, který si kontejner koupil, kompletní informace. No a aby náhod nebylo málo - 10km odtud je překupník, který zrovinka tuto relikvii shání a chce ji koupit.¨ Bohužel jsem přesvědčen, že někteří diváci opravdu věří tomu, že celé to divadlo není nahrané. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů. (San Miguel)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama