Reklama

Reklama

11-11-11

  • USA 11-11-11
Trailer

VOD (1)

Joseph Crone je autorem mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, ztrativší kdysi po velmi bolestné události.Po nečekané autonehodě, jenž nastala v 11 hodin a 11 minut se po několika dnech dozvídá od svého bratra Samuela, že jejich otec brzy skoná. Příliš nenadšen Joseph tedy odjíždí do Barcelony za svou rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho bratr, kázající nadále v náboženství, tak jeho otec ležící na smrtelné posteli.Joseph po svém krátkém příjezdu začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela.Čím blíže se přibližuje magické datum 11. 11. 2011 jsou útoky démonů horší a Josephovi nezbývá, než svého bratra ochránit, který má sehrát velmi významnou roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Hovadina galaktických rozmerov. Mohol taký blbý námet aj niekoho napadnúť? Ako vidieť, áno. Film, v ktorom NIČ nefunguje. Absurdný námet, scenáristi museli byť asi riadne naivní a pri písaní sa chechtať, že im niečo takéto prejde. nabudúcri ok pri dátume 12-12-12 určite chystajú kvalitné pokračovanie :). ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Kvazišpanělská duchařina ve stylu Balagueróových prvotin postavená na nonsens lekačkách a samoúčelném mysticismu (jak jinak), který si snad scénárista vycucal z prstu, když dojížděl poslední lajnu prášku do pečiva. Spor víry a vědění (rozuměj fanatického katolicismu a ateistického fundamentalismu) je zde pojat tak zoufale, že by byl vypískán i při občance na odborném učilišti pro slabomyslné. Oceňuji však pokus o pointu. 27% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se silně nepovedlo. Bousman ukázal svou Genetickou operou, že má osobitý styl, cit pro úžasný vizuál a hlavně nápady. Následující cover verze Mather´s Day však nedopadla úplně šťastně, a tahle jeho novinka dokonce potvrdila, že bez dravosti Saw a neomezeného světa Repa se tenhle tvůrce stále víc motá v bludném kruhu. 11-11-11 je totiž až nečekaně nevydařený okultní horor, co sází spíše na nekonečné řečičky o náboženství a ztracené víře, než na budování napětí. Něco jako atmosféra dá o sobě vědět v posledních minutách, jenže to je po hodinové seanci už příliš pozdě. Pokud Bousman pro hororového diváka nenajde atraktivnější téma, jeho kariéře hrozí prudký pád na držku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $38,100Tržby Celosvetovo $6,967,000▐ Samoúčelne prázdny film, na ktorý len čumíte a rozmýšľate "a o čo tam vlastne ide?" _3/4 z deja sa tam skoro nič závažne nedeje a potom záverom to chce vybaliť veľké prekvapenie, Darren Lynn Bousman len potvrdil že je fakt neschopný režisér niečo konštruktívne tvoriť. /20%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Darren Lynn Bousman se nechal inspirovat „magickým“ datumem, které se rovněž stalo vysněným dnem několika stovek (snad i tisíců) novomanželů a k němuž vzhlížela nejedna náboženská sekta, jenž zase očekávala konec světa. Dnes už můžeme s klidným srdcem říci, že marně. Lepší reklamu pro svůj výtvor si opravdu nemohl přát a diváci tak netrpělivě očekávali, cože na ně režisér několika dílů SAW vytáhne tentokrát. No a jak vidno z rozporuplných reakcí, to žádná velká sláva nebyla. Což můžu mimochodem potvrdit i já. Filmy s náboženskou tématikou nejsou zrovna mým šálkem čaje, ale když z toho začal smrdět okultismus a démoni, hned se mi zvedla nálada. Bohužel brzy opět začala povadat a nepomohl ani vychlazený lahváč. Po slibně se rozjíždějícím začátku, nastala dosti dlouhá odmlka, kterou scénárista vyplnit hodně nezáživnou dramatickou vložkou a pobožnými kecy. Jak já ho začal nenávidět. Atmosféra v tu dobu stagnovala na bodu mrazu a o nějaké známce napětí, nemůže být ani řeč. Sem tam jsem sice zaregistroval mírné zlepšení, ale dvě laciné lekačky na mě moc nezabraly. Teprve konec filmu nabídnul rozpletení zápletky- leč žádné srdcervoucí finále se nekonalo, ale to už bylo docela pozdě. Svým způsobem docela dost provařený (slušný) námět. 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je pochopitelně mnohokrát k vidění číslo 11. Některé jsou ihned viditelná (např. na hodinách). Jiné jsou lehce skrytá, jako například číslo hotelového pokoje hlavního hrdiny Josepha (Timothy Gibbs) je 713 – když čísla jednotlivě sečteme, dostaneme právě číslo 11. (Hovadin)

Reklama

Reklama