Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi darem a prokletím je často pouze nepatrný rozdíl. Mít moc jediným pohledem ovládat druhé, rozhodnout o jejich životě a smrti, zamrazit je „v čase". Cho-In si tento osud nevybral, to osud si vybral jej. Být nenáviděn a později sám nenávidět. Lidé jsou pro něj jen loutky a on je jejich loutkovodičem. Bere si, co potřebuje, co chce a nebojí se ničeho a nikoho. Proč taky, když není nikdo, kdo by mu v takovém jednání zabránil. Jenže právě v tom se mýlí. Díky shodě náhod se mu do cesty připlete Im Kyu Nam - muž, který dokáže Cho-Inovu moc silou vůle prolomit. Kde se stala chyba? Proč se mladý muž nepodvolí? Cho-In ví, že musí jednat a že Im Kyu Nam nesmí přežít. Jenže kdo se v této hře nakonec stane kočkou a kdo myší? (EMIA)

(více)

Recenze (17)

May 

všechny recenze uživatele

Velke zklamani, protoze ten film je proste temer od zacatku uplna pitomost. Celkem bych vsadila na komixovou predlohu, ktera vlastne mohla byt vazne cool, ale to by se nesmela brat tak smrtelne vazne. Posledni dve, tri minuty naprosto donici beztak spatny celkovy dojem. Nebyt tam tenhle naprosto zbytecny, rikejme tomu Happyend, film by jeste jakz takz usel, ovsem co je moc... Pokud se clovek diva s nadsazkou, je to zabava, ale jinak... skoda mluvit. 5/10, tech 50% za Kang Dongwona, ktereho az budu velka, za muze si vezmu. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno na podruhé (poprvé jsem usnula) a "vím, že nic nevím". Vůbec nechápu o čem to bylo, proč to bylo, jak to bylo. Jediný, na co jsem se těšila, bylo odhalení tajemných schopností hlavního hrdiny (např. nějaký skok do minulosti a zjištění, že je třeba mimozemšťan). To se však nestalo. A můj milený Dong-won Kang byl teda sviňa na en-tou a jak koulel těma očima, tak mu to moc neslušelo. A na hlavě měl drn. ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Tak tady to konec zazdil jak nikdy... Film bez žádného vysvětlování, ale s celkem fajn nápadem a akcí, proto ty tři hvězdy alespoň, ale mohli se trosku dopídit, proč vlastně mají tyhle schopnosti a jsou jen dva... Jestli to jsou zase nějaké ty protipóly. když máš zlo, musíš mít i dobro atd. No 45%, ale jak říkají učitelé s přivřeným okem... ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Psychic je dobrý film, který má ovšem jednu vadu. Střídá lini s Dong-wonem (pěkně záporná role, která je mimochodem děsivě působivá) a lini tří kamarádů, kteří se ho snaží zastavit. Obě linie se několikrát protnou a film posouvají do akčního žánru. Bohužel samotná dějová linka s Alim, Bobou a hlavním hrdinou je celkem zbytečná (nebo takhle, mohla by být kratší a míň střelená). Film bych ukončila před epizodou v metru a bylo to i na plný počet hvězd.. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Chybělo málo a mohl to být dokonalý film. Stačilo vyhodit tak dvacet minut a držet jednotný vizuál. Hlavní kladný hrdina je většinou snímán jak postava z televizního seriálu (myslím tím technickou kvalitu), zatímco když je na plátně Kang Dong-won, tak je to tradičně dokonalý korejský vizuál. Kdyby ho udrželi po celou dobu, bylo by to podle mě lepší. A ti dva cizí kámoši hlavního hrdiny jsou docela zbyteční, jako komické postavy fungují tak na 10, maximálně 20 procent. Pochvalu si zaslouží skvělá hudba. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama