Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá kokotina, kterou jsem si párkrát nechtě nahrál (kousek) než došla páska, když jsem usnul při nahrávání nějakého hororu. Holky žádná sláva a ta doba než se konečně svlékly – no ale zas se jistě našlo dost zoufalců, kteří tam s pérem v jedné ruce volali pořad co pořad – jinak by se jim to samozřejmě nevyplatilo. Pamatuju si týpka ze školy, co na tom „projebal“ snad deset litrů (samozřejmě i na horkých linkách) a pak to museli staří cálovat za něj, protože mu ještě nebylo 18 a nemakal. ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Díky "Borci" hned jsem spokojenej a bude se mi líp spát, když se tady hezky rozepíšete u čeho si ho honíte, je to velmi osvěžující, akorát mi chybí info jestli si holíte i pytlíka, nebo jen nahoře. Díky Vám sem zjistil, že to dělám špatně. Stačí psát nechutnosti zabalený do rádoby proti-intelektuálům a sem v pohodě. To sem, ale těžkej chlapák! Jo ještě jednou díkys zapracuju na tom. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že tento pořad nemůže zcela zatratit žádný heterosexuální chlap. ;-) Ale sledovat to pravidelně se prostě nedá, poněvadž je to pořád totéž a dřív nebo později to omrzí i jako totálně primitivní "zábava". Pokud nemůžete v noci spát (nebo uleháváte velmi pozdě jako já), tak je ale asi o něco lepší nápad koukat na tohle, než třeba na teleshopping. ;-) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou akorát žasnu nad výdobytky dnešních možností plastiky. Zrovna teď je tam ženská co spíše vypadá jako chlap a kecá naprostě nesmysly.Samozřejmě na sebe cpe podvazky nebo co, k poprsí si tiskne jakési falešné bankovky nebo esa nebo jiné karty, mele nesmysly apod. Ani nevěřím,že tam ti lidé opravdu volají za 90 kč na minutu???JSTE NORMÁLNÍ??proboha!! ()

ElisD odpad!

všechny recenze uživatele

Granulovaná extrudovaná blbost se spoře, přesto však stále, oděnou slečnou, méně či více umělou. I kdyby se vypnul zvuk, zůstane smutná podívaná a otázky mi přijdou ponižující - ano, ještě nikdo neuhodl a nevolá?? Dáme už jen 10 minut? Stále nikdo?? Já budu hodná, prodloužím vám čas o 5 minut, nikdo neví, jaké erotické slovo, taky se říká sřeba sexík, sexíček, se skládá z písmen SXE? ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama