Reklama

Reklama

Grónsko - Krajina večného ľadu?

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Slovensko, 2010, 24 min

Obsahy(1)

Cestopisný dokument Rudolfa Schustera, ktorý popisuje jeho cestu po juhu najväčšieho ostrova na svete - Grónska. Cestu dokumentuje grafika, mapky, ktoré divákovi názorne ukazujú, kde sa náš cestovateľ práve ocitá. Nechýbajú Eskimáci - dnes Inuiti, história - Rassmusen a Peary - ľadové medvede, eskimácke psy a svojrázna krajina i masívne ľadovce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Arbogast 

všechny recenze uživatele

Som príjemne prekvapený týmto dokumentom od Rudolfa Schustera. Mal sa radšej venovať filmárčine ako politike. Na to má rozhodne väčší talent a schopnosti. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nádhera. Ty městečka, ty skály, ta krajina, ti milí a přátelští Inuité, ty plující ledovce, ta obloha, ten vzduch, to moře, ta atmosféra!!!! Opět jsem se jen utvrdil v tom, že do tohohle nádherného a majestátního ostrova naší planety se prostě jednou musím podívat!!! 10/10 ()

jancidobso 

všechny recenze uživatele

To je "krajina", ktoru by som tiez rad videl. Celkovo ide o klasicky cestopis. Na stastie az na zaver som si vsimol, ze to robil Schuster. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument, u kterého mi (v dobrém slova smyslu) vadilo jediné - krátká stopáž. Ale třeba právě to bylo důvodem, proč je tak nabitý energií. Je to výzva i pro jiné filmaře, aby o Grónsku něco natočili, neboť je zde na filmovém trhu velká mezera s tímto velezajímavým ostrovem. ()

Reklama

Reklama