Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou místa, kterým je lepší se vyhnout. Skupina studentů cestuje do odlehlé posvátné země amerických indiánů, aby mohli nasbírat materiály pro školní práci na téma o indiánských tradicích. Bažinatá oblast daleko od civilizace byla po staletí využívána jako místo soudu a trestu pro vrahy. Země samotná má magické schopnosti. Umožňuje mrtvým přijít zpět a ztrestat viníky. Začínají se dít prapodivné věci a hrůza obklopuje studenty ze všech stran. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět nesourodá skupina studentíků 3 kluci a 2 dívky, tak že je jasné , že tenhle nepoměr, bude co nevidět hodně zredukován. Od začátku je jasné kdo asi zůstane jako poslední. Docela by mě zajímalo, jak může skupinu těhle trotlů napadnout ject někam do divočiny a pátrat po nákém kmeni, je vidět že prostě neví co roupama dělat. Děj je poměrně debilní, nebot každý si odnese ten svůj hřích. Naprosto nezáživná blbost. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jeeej, dvd edice znova utoci na mna,,he he. Znova nepodareny horor, v ktorom to len vsetko nudi a vystrasovacie situacie su unudene k smrti a o hercoch ani nehovorim. Najlepsi duch bol ten zakryty pod dekou, jeho smiech mi pripadal ako ukradnuty z hororu Evil Dead, ale to len na okamih. Ostatne vrazdy ani nestoja za rec. Zabitie jedneho typka psom bolo extremne nezazivne a dost take nerealne, skor take amaterske. Jedine za co davam jednu hviezdicke je, ze na konci filmu sa nekona klasicky happy end a to ma len potesilo:) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle Imdb jsem čakal něco fakt parádáního, ale dostal jsem strašně nemastnej neslanej horor. Ne že by byl špatnej ale přišlo mi že je strašně špatně natočenej. Ale pár scén jako třeba všechny scény se psem jsou parádní. Ale prostě tomu strašně chybělo. A divákům doporučuji vydržet těch uděsných prvních 10 minut. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčko, takže mně tohle déčko značně šokovalo. Já mám rád hloupá béčka, která jsou svojí pitomostí, naivitou a neumětelstvím vlastně velice vtipná a proto čas od času . Průser ovšem nastává, když je to tak pitomé, že to už ani není vtipné. Začátek mně jako bývalého archeologa lehce zaujal, přeci jen...dávné indiánské pohřebiště atd... Jenže hned jak došlo na úvodní popravu v roce 1700 jsem začal úpět, pak mne lehce uchlácholila krásná cesta na kánoích zeleným pralesem... Od vylodění to už bylo jen a jen špatné. Nebylo tam ani zbla jakékoliv originality, nic. Tupé prázdné, laciné, hrozné. ODPAD ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Vlastně tak nějak nevím, za co ta jedna hvězdička. Poměrně omletý námět se všemi klišé, které k němu patří, což by zase tak nevadilo, ale podaný s takovou, ale kurva takovou kadencí nesmyslů a krávovin, že jsem se nesmál. Ne, nesmál jsem se, jelikož k smíchu to rozhodně není. Scénu se světlicí budu mít v paměti ještě dlouhou dobu. Nevím kdo měl větší sračku místo mozku, zda scénárista, či režisér (každopádně oba mají v hlavě čokoládového pyré přehršel), ale taková přehlídka se jen tak nevidí a že jsem i horších sraček viděl dost. Zeck (Zack, co já vím) u mě s přehledem vyhrává cenu "Největší kokot jakého jsem poslední dobou ve filmu viděl". Zajímalo by mě, každý jistě zná pár lidí a teď si s nimi někam vyjedete... SPOILER tam se tak nějak zjistí, že jsme celkem dobrá parta, jeden udusil matku polštářem, druhý dal pacientovi naschvál špatný lék s následkem smrti, prostě taková prima parta do nepohody. To je fakt nemožné. Mimojiné, nic proti psům, ale povýšit zabití psa na stejnou úroveň jako vraždu člověka mi příjde poněkud... fanatické. Mimoto, útok psa (pro zkušeného diváka naprosto očekávaná lekačka) a jeho trhání krku bylo fakt trapné. Kdyby aspoň nešlo tak okatě vidět, jak je jeho držka umělá. KONEC SPOILERU. Prostě hrozně blbý film. Ve všech směrech. Ochotnický soubor z Horní Suché by to zahrál lépe. A ta světlice, ta mi vrtá hlavou, chápu že lidi panikaří, ale udělat tohle?! K čemu? Já to nechápu. Já nevím, je to stejná blbost, jako by si při automobilové honičce zničehonic zajela všechna auta na benzínku. Z toho filmu mě bolí mozek. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama