Sestry čarodějky 2 (TV film)

Twitches Too

Rodinný / Fantasy

USA, 2007, 83 min

Stuart Gillard

• Ded@M@tes

Čarodějnická slabota a herecké zvrhlosti, prostě rodinná podívaná. Uječené čarodějky s nepříliš poutavým příběhem. Disney Channel trapárna. ( Hodnocení: 2/10 )(5.5.2012)

• MMR

Joooo, svými 2 hvězdičkami jsem zvýšil celkové hodnocení z 31 na 32 %, juchů :-D Ale je to opravdu blbost.(11.1.2012)

• Scalpelexis

Můžete přidat až 2*, pokud jste 10tileté holky anebo máte takové potomky. I tak je to pouze na jedno shlédnutí, inteligentní podívaná je tomuto na míle vzdálená.(28.4.2012)

• Nach

Neviděl jsem první film, ale díky tomu druhému ani nemám náladu se na něj podívat. Vše, co jsem viděl bylo hluboko v odpadových vodách. Nemám ani chuť dát v tomto komentáři tomuto filmu nějaký delší text. Tohle bylo prostě strašný. Tu jednu hvězdičku ale udělim za pár vtipných hlášek. Ale i tak je to už na hranici odpadu. 25%(5.5.2012)

Zdálo se mi to na tak stejné úrovni jako první díl, až na to, že se sestry už znaly více a někdy si i více lezly na nervy. Nakonec se opět spojili, aby zlo a temnota, kterou minule zahubily, opět zmizela a možná už navždy.(5.3.2011)