Reklama

Reklama

Výrobci zbraní

(pořad)
  • USA Sons of Guns
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

„Dejte nám železo, my vám vyrobíme zbraň". To je heslo malé zbrojařské firmy Red Jacket v Lousianě. Rodinný podnik pod vedením bývalého příslušníka námořní pěchoty Willa Haydena v pořadu předvádí výrobu, úpravy či rekonstrukce zbraní a bojových prostředků všeho druhu na přání zákazníka.

1. série: 01. Dělo z občanské války
02. Kombinovaná zbraň
03. Plamenomet
04. Kulomet Browning
05. Bazooka
06. Tommy gun
07. Filmová zbraň
08. Dálkově ovládaný kulomet
09. Zbraň na čtyřkolku
10. Kulomet ráže .30
11. Raketomet - Kaťuše
12. Aligátoří zbraň
13. Dvojitá M16
14. Skládací zbraň

2. série: 01. Výroční oslava
02. Odstřelovací AK-47
03. Zbraň pro Ameican Chopper
04. Tlumič na granátomet
05. Zbraň pro vrtulník
06. Brokovnice - paralyzér
07. Gatling gun
08. Protitankové dělo (Martensson35)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (9)

Matt007 

všechny recenze uživatele

Jojo tohle je fakt dobrý baví mě to, já zbraně rád. Zajímavý co se dá vyrobit z klasickejch kvérů. Super seriál doporučuju to all fans of weapons ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá TV relácia v podaní partie milovníkov ostrej munície.Chlapci predvádzajú najrôznejšie úpravy strelných zbraní,ich kombinácie a mnoho ďalšieho.Stojí za pozretie.8/10 ()

Reklama

Martensson35 

všechny recenze uživatele

Povedený pořad o výrobě a rekonstrukci (někdy nevšedních) střelných zbraní,který si najde širší publikum,když ne samotnou výrobou,tak alespoň zakončením,kdy se vždy něco "po americku" rozstřílí.Místy i vtipné,bez hloupých nebo uměle živených emocí (viz. American chopper).......zatím.Palec nahoru. ()

gremlin101 

všechny recenze uživatele

Až na stále a pořád opakující se komentáře, kdy v jednom dílu tu a samou větu opakují snad i 10× ( u Amerických pořadů podobného ražení nic neobvyklého....), tak je to fajn pokoukání.... Jo ještě bych dodal, velice protivná účetní :D, sice pěkná, ale pokud bych pod ní měl dělat já, tak bych jí musel profackovat :D, moc to žere holka... Jinak je to solidní reklama na jejich firmu... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama