Reklama

Reklama

The 3rd Letter

Krátkometrážní / Drama / Sci-Fi / Thriller
USA, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Další krátkometrážní snímek Grzegorze Jonkajtyse je zasazen do dystopické budoucnosti, kde biomechanické součásti těl jsou každodení realitou nutnou k přežití v nepříznivém a znečistěném světě. (Norzog)

Recenze (21)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Děj byl docela o ničem.. Tak jsem se tedy těšila, že třeba přijde nějaký fantastický nebo alespoň trošku překvapivý závěr.. Nekonalo se ani jedno. Děj byl předvídatelný a skončilo to nijak.. Film se mě ani trochu nedotkl a herec v hlavní roli se mi nelíbil.. Ani brečet nedokázal přesvědčivě.. A navíc je to Sci-Fi.. Nic moc .:) (Shlédnout můžete zde.) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Nemám rád nelogické filmy, a tenhle k nim dle mého názoru patří. Esli jsem dobře pochopil, mělo se jednat o antickou tragédii toho, jestli ukradnout partnerce kód k baterce a přežít (a ji nechat zemřít), anebo sám zemřít rovnou. Silně totiž pochybuju, že by ta expartnerka zemřela a on přežil. Exmanželka by totiž určitě zablokovala původní PIN u své pojišťovny a ta by jí obratem poslala nový a zablokovala původní, takže ona by vesele žila dál a povedený manžílek by se vypnul. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi páčil žáner sci-fi. Páčil sa mi nie len preto, že odkrýval možnosti, ktoré človek môže mať v budúcnosti, ale aj preto, že je plný fantázie a tak som ho aj brala, ako fikciu. Ale čo ak to zas až taká fikcia nie je? Čo, ak má v niečom pravdu a naša budúcnosť bude tak temná a bezútešná, ako už to v tomto druhu filmov líčia desaťročia. Ak sa rozhliadnem okolo seba, nezdá sa mi to vôbec nepravdepodobné a behá mi mráz po chrbte...Vy sa ešte vážne nebojíte pokroku? Napreduje míľovými krokmi! A ide cez mŕtvoly... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pro angličtinu, řekněte: angličtina." Tak tohle na mě, robote, nezkoušej. Pokud se totiž kód mé baterie stane neplatným, tak se hrozně naštvu, protože jsem dosud neměl tušení, že nějakou baterii mám. Jenže já ji nemám a nebudu mít, takže to je asi důvod toho, že mne tato verze budoucnosti spíš nudila. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Geniálny dystopický snímok o neradostnej budúcnosti ľudstva. Čokoľvek napísať by bol čistý spoiler a ochudobnenie o skutočne geniálnu pointu poukazujúcu na oveľa zásadnejšie problémy než naťukanie nejakého kódu. Snáď raz Grzegorz Jonkajtys nakrúti nejaký takýto podobný celovečerný film, nebudem vôbec proti. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen digitální zrcadlovkou Canon 5D Mark II. (Norzog)

Reklama

Reklama