Páté Madonnino světové turné s názvem Re-Invention se neslo v duchu obnovování, tudíž se fanoušci Madonny mohli těšit na staré dobré hity ale i nové písně z alba "American life". Koncert započal navoděním atmosféry intrem "The Beast Within", kdy Madonna přirovnává materiální svět k šelmě, která je nebezpečná pro každého z nás a v rytmu orientální melodie odříkává verše z Bible. První písní koncertu je Vogue v barokním stylu, při které popová královna provádí v korzetu různé jogínské pozice. Poté následuje army stylizace k novému albu "American life", tím Madonna chtěla dát najevo celému světu svůj nesouhlas s válkou George Bushe. Z armády se přesuneme do 20. let k rytmu Burlesque a cirkusu, kde zazní pár zremixovaných písní. Poté nás Madonna pozve do Paříže 30. let a zatančíme si krásné tango. Podíváme se i do Skotska; Madonna má na sobě dlouhou károvanou sukni a tričko s vtipným názvem : „Kabbalists do it better“ a tančí na rytmy opravdového skotského dudáka. Vystoupení již tradičně končí v tanečním rytmu, tentokrát v hollywoodském stylu písní "Music" a třpitivé "Holiday". Během turné se natáčel dokument I´m going to tell you a secret. (Lasombra)
veronica 01
Ty největší hity jediné královny popu. Od začáteční Beast Within až do konce s Holiday to prostě nemá chybu! Je to dokonalá show od výběru písní přes kostýmy, tanečníky a vůbec všechno! Koncert se netáhne,nejsou tam žádný pauzy, takže Madonna vám nedá ani na chvíli vydechnout. Express Yourself už sice hlasově nedává jako na Blond Ambition Tour, ale nevadí. Co ještě dodat? Snad jen to, že Crazy for you mně dojmula a Like a Prayer je skvělá jako vždycky. Snad jen La isla bonita mi tu chyběla.(10.8.2011)
TroiMae
Oficiálního vydání záznamu tohoto koncertu se nejspíš již nedočkáme a je definitivně nahrazen dokumentem „I'm Going To Tell You A Secret“. Přesto se na internetu zrodil fanouškovský DVD počin (i s bonusy), který má víc šťávy než celá THE STICKY & SWEET TOUR. Klobouk dolů. Prostřihy na projekce, projekce prolínající se s hlavním obrazem, profesionální kvalitní záběry se střídají s těmi, které jakoby (kvalitně) natočil nějaký fanda na mobil a dal na youtube – a ono to má díky tomu až dokumentární nádech autentičnosti (což se ne vždy dá říct o Madonině zpěvu). Zvukový záznam vždy neladí přesně s obrazem a poslední scéna už přecejen usvědčí z prostříhanosti z více koncertů… ale celou dobu jsem se bavil a být Madonnou, tak tohle DVD vezmu za své ;)(17.7.2011)