Re-Invention World Tour (koncert)

Hudební

USA, 2004

Hrají:

Madonna

Ty největší hity jediné královny popu. Od začáteční Beast Within až do konce s Holiday to prostě nemá chybu! Je to dokonalá show od výběru písní přes kostýmy, tanečníky a vůbec všechno! Koncert se netáhne,nejsou tam žádný pauzy, takže Madonna vám nedá ani na chvíli vydechnout. Express Yourself už sice hlasově nedává jako na Blond Ambition Tour, ale nevadí. Co ještě dodat? Snad jen to, že Crazy for you mně dojmula a Like a Prayer je skvělá jako vždycky. Snad jen La isla bonita mi tu chyběla.(10.8.2011)

Oficiálního vydání záznamu tohoto koncertu se nejspíš již nedočkáme a je definitivně nahrazen dokumentem „I'm Going To Tell You A Secret“. Přesto se na internetu zrodil fanouškovský DVD počin (i s bonusy), který má víc šťávy než celá THE STICKY & SWEET TOUR. Klobouk dolů. Prostřihy na projekce, projekce prolínající se s hlavním obrazem, profesionální kvalitní záběry se střídají s těmi, které jakoby (kvalitně) natočil nějaký fanda na mobil a dal na youtube – a ono to má díky tomu až dokumentární nádech autentičnosti (což se ne vždy dá říct o Madonině zpěvu). Zvukový záznam vždy neladí přesně s obrazem a poslední scéna už přecejen usvědčí z prostříhanosti z více koncertů… ale celou dobu jsem se bavil a být Madonnou, tak tohle DVD vezmu za své ;)(17.7.2011)