Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 948)

plakát

Pes (2022) 

Takový šedý průměr, třetí * spíš jen za Lulu. Mě na těhle filmech neskutečně vytáčí to, jak ty Amíci furt těmhle vojákům děkujou....

plakát

Parťačky (2023) 

Mélanii mám rád, Adèle Exarchopoulos mi taky nevadí, holkám to spolu docela šlo. Nicméně jednou asi stačilo. Ten závěr byl takový všelijaký, ne úplně dovysvětlený.

plakát

Domácí vězení (1996) odpad!

Velký, ale opravdu velký špatný, i na poměry amerického "béčka" a poloviny devadesátek.

plakát

Můj pes pitomec (2019) 

Tak tohle mě nějak moc nebavilo od začátku.

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Tak podívat se na to dalo, podle hodnocení jsem čekal skoro větší průser. Ale kolik podobných filmů už naše kinematografie vytvořila? Třetí hvězdička je za Slovensko, to je taky krásné.

plakát

Žranice (1996) 

Když rozkrojili timpano, nevypadalo to úplně blbě:). Ale od filmu jsem asi čekal trochu víc, dějově to bylo vlastně o ničem.

plakát

Silverado (1985) 

Už to tady zaznělo v několika komentářích. To je tak klasickej western, kterej má úplně všechno, že ... to je možná ten problém. Nakonec z toho vyšlo víc jak dvě hodiny docela solidní nudy, která vzešla z toho, že jsem se v tom ději postupně tak nějak ztratil. Navíc jsem stáhnul nějakou verzi, která se při přehrávání tak trochu sekala. No a dabing Novy, tak ten zabil ten zbytek. To bylo dost hrozný. Ve výsledku to bohužel nedosáhne ani na ty tři *.

plakát

Galveston (2018) 

Tak tohle se Mélanii teda moc nepovedlo. Půldruhé hodiny celkem solidní nudy.

plakát

Moje druhá láska (1994) 

Jak jsem celkem s překvapením zjistil, před nějakými 10 lety jsem viděl jedničku, ze které si už nepamatuju ani zbla. Podle hodnocení jsem v nic moc nedoufal, ale nakonec to tak hrozné nebylo, jedno shlédnutí se jistě dalo bez úhony vydržet.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

No tak tohle byla docela velká bída. Vlastně mi to svojí blbostí a absurditou celkem připomínalo před časem viděný norský Nokas, to bylo podobně absurdní divadlo:).