Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Diskuze

vodnarik

vodnarik (hodnocení, recenze)

Diego

Som skôr toho názoru, že rozumnejšie je sklamaniam, chybám a zlyhaniam v živote predchádzať, ako ich potom riešiť a liečiť sa z nich. A sú mnohé i také, ktoré sa odčiniť už nedajú. Možno sa tá predstava zdá naivná, ale vo filme je založená na vzájomnej dôvere dcéry a otca. A tak by to malo byť aj v živote. To, že je to v reále dnes inak, je v dôsledku úpadku človeka a jeho odvrátenosti od Boha.

Uživatel vodnarik smazal svůj příspěvek.

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Představa aby dcera představila každého svého kluka, co právě poznala,  tátovi a on ho bud schválil nebo poslal do háje a ona musela přijit s jiným, dokud se tatínkovi nebude líbit je dost naivní. Každá bysi měla projít systémem lásek, zmrdů, noumů a díky zkušenostem s nimi, sama pozná, jakého chlapa chce. 

na příspěvěk reagoval vodnarik, vodnarik

yakoob

yakoob (hodnocení, recenze)

Doporučuji kouknou na iamsecond.com, kde Alex Kendrick mluví o svém nejen filmovém rozhodnutí...

Jinak, co myslíte, poukazuje film na problém (ne)otců i v naší české společnosti?

Reklama

Reklama