Paradaisu kisu

Paradise Kiss

Japonsko, 2011

Takehiko Shinjo

Prvně se musím trochu rozčílit, že postava Jukariiny první lásky tam byla naprosto zbytečná, prázdná postava, snad aby se potěšily fanynky Júsukeho, nebo aby se moc nerozčilovali fanoušci mangy (popř. anime), že vynechali něco tak důležitého. Tady to bylo něco naprosto nedůležitého, něco, co klidně mohlo být zastáno nějakou Jukariinou kamarádkou. Ale budiž. Začátek mě moc nenadchl (nevzal). Obsazení bylo, myslím, dobře vybráno (nemůžu si stěžovat). Je to příjemný film, který bych si nejspíš víc užila, kdybych neviděla anime. To ve mně totiž zanechlo mnohem víc; větší dojem. Tohle byla "jen" obyčejná romantika. Lepší 3*. A nikdy už to vidět nepořebuji, stačilo jednou. To už raději sáhnu po tom kresleném.(28.11.2011)

Pro Paradise Kiss mám slabost v kreslené i animované podobě a myslím, že i film se velmi povedl. Jeho největším kladem je, že se nedrží slepě originálu, ale některé věci jsou lehce pozměněny, aby fungovaly ve dvouhodinové live podobě. Největší radost jsem měl z George, který je v originále většinou na profackování, ale tady je z něj pomalu nejsympatičtější postava. Potěšil i závěr, člověk vlastně do poslední chvíle netuší, jak film dopadne a to je jenom dobře.(17.11.2011)

• .maggie.

Opravdu tohle neznám kresleně, takže pro mě to byl filmík na blu-rayi o tom, kterak jedna nic moc asijská holčina s křivejma nožkama je zamilovaná do svého spolužáka, když v tu chvíli jí zkříží cestu obrovskej tranvestit a šílenej gay s leskem na rty jménem George (ale je to japonec). Prý jim bezpodmínečně musí dělat modelku.. Víc se mi líbil ten začátek když byla s tím spolužákem v normální škole, než se tam objevily všechny ty rádoby zajímavý zjevy, udělaly jí horší účes, a zatáhly ji do jejich školy návrhářství. Bohužel jsem začala po nějakých dvaceti minutách dost ztrácet zájem, a stopáž nepochopitelně má dvě hodiny:-( Většinu času jsem byla lhostejná k dění, plus pěkných pár pasáží jsem fakt odtrpěla, a tak sem za to předlouhé absolvování filmu aspoň přidávám své dvě hvězdy:)(15.2.2012)

Mangu ani anime som nevidel a ani neplánujem, ale na toto sa pozeralo dobre... Príbeh zo sveta módy mi vyvážili zástupkyne krajšieho pohlavia, vlastne všetci herci sú pomerne sympatický, sem-tam slušne vtipná scénka, koniec pekný... Lepšejšie 3*(8.4.2012)

Necekala jsem ze me to tak vezme a doufala ze to neskonci,nad Mukajem jsem se jen rozplyvala,ta role mu sedla jak usita,uz to ze to je o stredoskolacich z modniho stylu i to kde meli dilnu je bezvadne sladene,musela jsem to videt dvakrat za sebou a stejnak jsem se toho nenabazila.Brala bych to i jako srial...Muzete to najit na strance SKIPBEAT jako online ci hardsub ci raw s SK srt(1.4.2012)