Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finch dává Reesovi den volna. Nechce ho do nového případu zatahovat, protože by u něj mohl vyvolat špatné vzpomínky. Rozhodne se využít pomoci detektiva Fusca. V nebezpečí je Karen Garnerová, která je stíhána kvůli změně identity. Finch, jenž po ní pátrá, vzápětí narazí na Reese. Společně zjistí, že Karen se ve skutečnosti jmenuje Sarah Atkins a je na útěku před svým manželem Bradem Jenningsem. Děj se vrací k bývalé Reesově přítelkyni Jessice, která údajně zahynula při autonehodě... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nebylo té úplně poslední scény a proto tak překombinovaného děje (stejně jako v předchozí epizodě), hodnotil bych na 92% a pěti hvězdičkami. Takto si epizoda ponechává "jen" nadprůměrné hodnocení za tu bezchybnou dějovou linku (s Johnem a Sarah) zároveň s retrospektivami do minulosti, jejichž význam plně chápeme právě jen zároveň s vyšetřováním v La Rochelle. Před-předposlední epizoda první řady Person of Interest tak dává smysluplné zarámování Johnově minulosti a nechává prostor pro další vývoj děje s Eliasem, který, jak doufám, v dalších epizodách uteče z vězení. 84% ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"nakonec jsme všichni sami a nikdo tě nepřijde zachránit..." zajímavé ohlédnutí nad minulostí Reese i Finche... njn někdy prostě nejde něco tak jak chceme :/ ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama