Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává mezi dvěma díly stejnojmené počítačové hry (Red Faction: Guerrilla a Red Faction: Armageddon) a jeho ústředním protagonistou je syn Aleca Masona Jake, který bojuje proti nové lidské armádě odhodlané zničit Red Faction - dokud nezjistí, že se ke skupině připojila také jeho sestra. (Moviemaker)

Recenze (38)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný kousek z dílny SyFy, který tahle televize produkuje neskutečné množství. Jejich kvalita se většinou pohybuje kolem lacinějších béčkových akčních scifi ale to mi vůbec nevadí. Vždycky se rád podívám na jejich nový film. Normálně bych dal Red Faction tři hvězdy, ta čtvrtá je z nostalgie kvůli hře, která je vynikající. Všem hru doporučuju, film zas tak moc ne :-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek natočený na základě počítačové hry má sloužit jako pojítko mezi dvěma herními díly. A protože je to snímek televizní, moc se od toho očekávat nedá. Po vizuální stránce nevypadá špatně, avšak díry ve scénáři požitek dosti shazují. I tak se jedná o nenáročnou ryze televizní podívanou hodná k odpočinku. Hráči film jistojistě zatratí, ale pro ostatní se jeví jako obyčejný neškodný televizní sci-fi, což je od Sy-Fy docela překvapení. Jejich filmy plné nekvalitních CGI efektů jsou víc než známé. Tento je vcelku dobrý, zábavný a vytváří dobrý doplněk žánru sci-fi. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě je tenhle film jedním z nejlepších zpracování na motivy počítačových her, co jsem kdy viděl. Konečně film, který naplno využívá toho, co měli hráči na hře rádi - prostředí, postav, názvů, částečně i akce. Příběh přímo navazuje na konec Red Faction: Guerilla a rozvíjí ho. Zpracování je sice dost televizní, ale i tak je to jak herecky, tak po stránce efektů na TV film dost solidní práce. Roberta Patricka bych v roli Aleca Masona nečekal a zahrál ho skvěle. V dnešní době se každé sci-fi hodně cení a fandům hry film určitě doporučuji. Ovšem nejsem si jist, zda to těm ostatním vůbec něco řekne, příběhově to nemá samostatně naprosto vůbec čím zaujmout. 3,5* ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Oživení paňácové (pardon, herci) toporně předvádějí jakési bojůvky na Marsu ve jménu boje za svobodu, mladý hrdina, od poloviny v tílku, hledá zuřivě svou unesenou sestru, kterou mu v dětství ukradli zloduši ze Země, prostě trapný nezáživný příběh nudně podaný s mizernými triky, což bych odpustila, ale ve spojení s debilními patetickými dialogy - neee. Fujtajbl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To je špatné ve všech směrech. Pomíjím televizní zpracování a triky, to se dá omluvit. Ale naprostá herecká dřeva už, a ani nesmyslný scénář plný děr nebo naprosto mizerný střih. A ty nelogičnosti (např. malá holčička má tmavé vlasy a tmavé oči, ale jako dospělá je blond s modrýma očima. Nebo kdykoliv vlezete do nepřátelské lodi nebo centrály, protože asi mají otevřené všude dveře, a u vstupu hlídá jen jeden maník. Obsaděj nepřátelskou loď a všechny pomlátěj, kdo to řídí a kdo po nich teda střílí?) Moc jsem chtěl, aby se mi to líbilo, protože některé nápady jsou pěkné, třeba pojmenování měst, některé situace zajímavé, ale vše zase rychle vyšumí a jede se nezáživně dál. Moc se mi líbí, jak to ve svém komentáři popsal severus. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama