Reklama

Reklama

Válečné hry: Za prahem smrti

  • Itálie War Games: At the End of the Day
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V rukou mají repliky moderních automatických zbraní. Z jejich zásobníků však létají pouze plastové kuličky, a kdo je zasažen, musí z kola ven. Své síly přijeli změřit na podivné místo staré, dnes již polorozpadlé vojenské káznice. Rozdělili se na dva týmy a jejich „malá válka“ mohla začít. Do hry však znenadání vstoupil třetí soupeř. Jeho zbraň je ostře nabitá a své území, na které parta mladých „válečníků“ toužících po adrenalinu vstoupila, žárlivě střeží. Nevinná paintballová hra se brzy změnila v zoufalý boj o holý život, když si tři vyšinutí vojáci udělali z hráčů lovnou zvěř. Snímek, okořeněný vynikajícím soundtrackem, byl natočen podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Solídny exploitation z v ostatnej dobe stále viac o sebe vedieť dávajúcej talianskej hororovej produkcie. Po úvodnej predstavovačke postáv a nejakých tých obligátnych tlachoch, vstupuje do hry trio magorov, majúcich záľubu v sadizme a dej sa rozbehne na plné obrátky. War Games majú potrebné grády, miestami sú aj pomerne napínavé a nechýba ani pre tento subžáner nevyhnutná dávka surového násilia a brutality. Taliani tentokrát príjemne prekvapili a potvrdili súčasnú jasnú dominanciu Európy v rámci survival hororov. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

K tomuhle kusu jsem přistupoval trochu s obavami, protože si ještě docela živě pamatuju španělskou zrůdnost jménem Paintball (dobře, vím, že v tomhle filmu hrajou airsoft, to jen pro rejpaly)... A musím říct, že Italové (narozdíl od Španělů) nezklamali, ale ani nenadchli... War Games je průměrná vyvražďovačka s hodně pomalým tempem, několika slušnýma vraždama a skvělou hudbou... Prostě nic, co by mi na delší dobu utkvělo v paměti, ale času stráveného s War Games určitě nelituju... ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mimořádně nesympatická italská paintballová reprezentace je tupě vybíjena třemi úchylnými, militantními kokoty, kteří mají nepatrnou výhodu v tom, že místo gumových medvídků používají opravdové kulky. Celé to má look amatérského porna, dialogy k tomu určitě psala Čičolína a natočeno je to za jednodenní dýško nějaké neapolské předměstské pizzerie. U málokterého filmu jsem se tolik těšil, až konečně všichni chcípnou, a to včetně režiséra a celého realizačního týmu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja viem, nadhodnocujem ako vždy, ale toto je jednoducho fakt dobrý horor, na ktorom sa mi nedarí nájsť jediné jedno negatívum. Keď ešte aj beriem do úvahy kvalitu moderných talianskych hororov, tak môžem s istotou povedať, že pre mňa je to jedno z najväčších prekvapení tohto mesiaca. Skupinka teenagerov si vyrazí do lesov zahrať paintball, avšak vstúpia na nepriateľské územie obývané troma lovcami, ktorí sa k nim s radosťou pridajú - samozrejme s ostrými, takže je to jasné, naháňačka po lese, honba na živý terč, a na svoje si neprídu len strelné zbrane, ale dokonca aj krompáč, luk, či mačeta. Ja mám proste slabosť pre tento typ hororov, a pri tom to nemuselo byť ani nijako extra brutálne. Nakrútené je to zručne, herci sympatickí (čiže dalo sa s nimi súcitiť), navyše celkom vtipný záver... po všetkých stránkach fajnové. Bol som na 4 hviezdách, ale geniálne skladby skupiny Soap&Skin, ktoré nás sprevádzali počas filmu, mi moje hodnotenie potvrdili. Nikdy som o tejto skupine nepočul, ale tá pomalá melodická hudba mi perfektne sedela dokonca aj v akčných či napínavých miestach. Možno môj názor bude patriť k menšine, ale podľa mňa týmto kúskom Taliani prevalcovali Francúzov a ich Territories (v rámci tohtoročných lesných survival / exploitation horrorov). ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ušatá černovláska s hnusným ksichtem a s chlapským hlasem. To je hlavní hrdinka filmu. Celkově herecké obsazení děsivé. To byl vyloženě konkurs na šeredy! A obraz? Vše se odehrává v přírodě, jenže uvidíte pouze žluto-hnědé barvy. A to jsem viděl verzi BLU RAY. Otřepaný příběh, který se neskutečně táhl. Nelogické chování postav. Prostě katastrofa a já zbytečně ztratil čas. 10% a to už jsem nadhodnotil. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen podle skutečných událostí z 5. června 1992. (Kritiq)

Reklama

Reklama