Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh partie ázijských stredoškolákov v Amerike, ktorým tak ako všetkým ich rovesníkom chýbajú k spokojnosti a bujnému životu hlavne peniaze. Keď sa im vďaka náhode a vlastným nápadom podarí dostať k poriadnemu balíku, zdá sa, že sú za vodou. Peniaze však so sebou prinášajú aj veľké problémy, a tak sa sen mení na nočnú moru. (Patrik200s)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

I bez titulků je poznat, že za celým filmem stojí produkující MTV. Justin Lin se zde nezdá tak neschopný režisér jako když vede naleštěné káry ve F&F, nabízí hodně atraktivní videoklipový audiovizuál. Zápletka je bohužel NAPROSTO obyčejná povídačka o středoškolských výrostcích (tentokrát z asijské komunity), kteří zabřednou do bahna ilegálna hlouběji než zvládnou. Alespoň že většina herců je velmi dobrá - John Cho si svou, skoro až záporáckou, roli užívá a spolu s Parry Shenem všechny v klidu o třídu přehrává. Fandí se jim snadno i když scénář je ukazuje v dost opačném světle. 50 % ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh pár obyčejných středoškoláků kteří řeší své obyčejné problémy (sex, škola, sex, sex, sport, sex,...) a tak si z nudy začnou přivydělávat trochu nelegálně. A pak do bahna zločinu zapadají hloub a hloub až jeden z nich umře a pak film najednou skončí. A navíc je to strašná nuda. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama