Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký provokativní seriál z produkce NBC o osudech zaměstnanců a hlavně zaměstnankyň (Bunnies) prvního Playboy Clubu v Chicagu založeného v roce 1963. (serpencia)

Recenze (26)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Většinou nehodnotim seriál už po třech dílech, ale bohužel u tohohle nemám jinou možnost. První odpadlík roku 2011. Docela se podivuju nad tím, že to bylo zastaveno a proč? Stačí se podívat co vysílá Showtime a opravdu nechápu proč zrovna u tohohle byla na vině i nějaká rodičovská rada. Ano sledovanost nebyla zrovna největší, přesto si myslim, že to mělo dostat větší šanci. Takhle je to u mě lehký nadprůměr, protože se to ještě nedokázalo pořádně rozjet, ale postavy super, prostředí zajímavý, obsazení taky. Potenciál tady rozhodně byl. Moc by mi nechybělo k tomu, aby se to zapsalo mezi pravidelně sledované seriály. Snad to brzy vyleze na dvd. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Pilot: Úporná snaha svézt se na úspěchu seriálu Mad Men je až příliš znát. Jenže The Playboy Club za ním daleko zaostává, ať už jde o scénář, šedesátkovou výpravu či herecké výkony. Co si budem nalhávat, Mad Men, to je úplně, ale úplně jiná liga, na kterou tenhle nový kousek nemá ani náhodou. Jako zábavná seriálová jednohubka to jde, určitě vás nudit nebude, ovšem rozhodně nejde o žádnou sofistikovanou seriálovou záležitost. Ale to se dalo čekat. Mad Men jsou jen jedni. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

První díl je dost velké zklamání. Nemá to náboj a herecké výkony nejsou nijak oslnivé. Cibrian není Jon Hamm i když je (marná) snaha dosáhnout Mad Manovských kvalit přímo hmatatelná a Amber Heard se podle mě do téhle role nehodí, ale možná že s postupem seriálu a vývojem její postavy to nakonec nebude úplně marné. Nejlíp na mě působila Laura Benanti jako králičí máti. Uvidíme jak si povede seriál dál, ale pokud se nezačnou pořádně zaobírat postavami a věci se budou dít tak zbrkle věštím tomu krátkou budoucnost. A hlavně ve stejnojmeném časopise toho uvidíte mnohem víc než tady. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jasná snaha těžit z úspěchu seriálů Mad Men a Boardwalk Empire - Impéria v Atlantic City neuspěla ani navzdory mohutné reklamní kampani. Je to škoda. The Playboy Club sice není tak dobrý, propracovaný ani seriózní jako jeho dva velké vzory. Zato je díky svému zaměření v jistých ohledech uvolněnější a někdy zábavnější. Herecké obsazení navíc bylo dobře vybrané a na půvabné dívky převlečené za králíčky se prostě dobře divá. 7/10 ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

V pilote sa dozvedame ako to chodi v Chicagu, co je to Playboy Club, Mansion, dokonca je tu zaber aj na Hugha ale len zo zadu. Dej nas zavedie do 60tych rokov, perfektna hudba, super saty, a hlavne pohladni chlapi, a sporo odete zajaciky! Serial sa v pilote pekne rozbehne mlady novy zajacik Maureen zabije pri pokuse o znasilnenie mafianskeho bossa a s vyriesenim situacie jej pomoze sarmantny Nick Dalton, ktory je pravnikom a ma co to docinenia s mafiou. Krasa. Videne vo verzii: The.Playboy.Club.S01E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Krátce po premiéře seriálu Sean Maher, který ztvárnil Sean Beasleyho, odhalil pro časopis Entertainment Weekly Magazine, že je homosexuálem. (Miuri)
  • První Playboy Club byl otevřen 29. února 1960 v Chicagu. (Mr.Bulanek)
  • Skladba „The Loco-Motion“, která ve snímku zazní, nazpívala zpěvačka Little Eva v roce 1962. Píseň se umístila v americké Top 5 hned 3krát, a to pokaždé během jiné dekády a nazpívaná jiným interpretem. Poprvé se tak stalo v roce 1962, kdy skladbu uvedla Little Eva, poté v roce 1974, kdy píseň nahrála kapela Grand Funk Railroad, a naposledy v roce 1988 Kylie Minogue. (Mr.Bulanek)

Reklama

Reklama