Reklama

Reklama

Rotting Hill

(studentský film)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Romantický / Horor / Komedie
Nový Zéland, 2011, 4 min

Rotting Hill je krátký komediální film o lásce nemrtvích. (AllShallFall)

Videa (1)

Celý film

Recenze (33)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vskutku valentýnská zombie romance. Léčivá náplat po těch všech upírozombie romanťarnách. Zombie, humor a romantika není zase příjemná konstelace kombinací, ale když už to musí být, tohle je hodně příjemná poloha. Je to sranda, má to úder na bránu, je to nechutné, hlavní hrdinové jsou sympatičtí a jiskří to mezi nimi a je to dobře natočené. ()

Reklama

THErENDy 

všechny recenze uživatele

Zombie horrorů je celkem hodně, zombiekomedii je méně (např. Zombieland) ale podívat se na to z druhé strany, je opravdu velice zajímavý nápad. Nikoliv přežít, ale najíst se a "žít“. Přeci i zombie jsou lidi, kteří mají své potřeby . Studenti se trefili do černého + * za nápad, kvalitní zpracování, originalitu. Někdy jdete z kina a litujete hodiny a půl svého života, které jste ztratily, tady ty 4 minuty za to stojí. **** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Novozélandští studentíci se asi rádi dívají na Twilight ságu a tak si řekli, že když můžou Upíři i vlkodlaci, tak proč by si nemohly „zaprcat“ taky zombie. Tento pětiminutový snímek pojatý jako „komedie“ nám nabídne několik humorných situací (při kterých jsem se i já zasmál), ale že by to byla nějaká pecka to zas ne. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama