Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel chce vzít případ vězně odsouzeného k smrti a pohádá se kvůli tomu s Jessicou. Mike zkouší přimět Kevina, aby kápl božskou, a Harvey dává dohromady riskantní plán. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé v sezóně jsem měl pocit, že se u sledování epizody docela bavím. Právníci začali konečně trochu právničit a Luis se naštěstí zase zbláznil, takže jsem se i zasmál. Proč vlastně zvát někoho vágně na rande, když to člověk může vyřešit koupí domu za pár set tisíc dolarů, že? ()

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Louis: "Mel jsi pravdu. Jsem financni mag." Harvey: "Dej to sem." Louis: "Pozastaveni se zrusit neda, ale potom me to napadlo. Nemusime ho zrusit, kdyz premenime Sutterovu firmu na pobocku holdingove spolecnosti, muze za ni obchodovat nekdo jiny." Harvey: "Skvele." Louis: "Ma to hacek, potrebujeme obchodniky, kteri budou pracovat pro tu svini, navzdory jeho povesti." Harvey: "To nebude problem." Louis: "Harvey, s timto clovekem nechce mit nikdo nic spolecneho." Harvey: "Zapomnel jsi na nase kamose." Louis: "Co? Zertujes? Myslis, ze ti blbci na to kyvnou?" Harvey: "V pohode. Vim, komu kyvnou." Louis: "Harvey, vim, ze je tezke tu nemit Mikea. Chci, abys vedel, ze my taky chybi." Harvey: "Vazim si toho, Louisi, ale nemusis nic rikat, protoze ciny jsou vic nez slova. A ty jsi mi pomohl." ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama