Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harvey bere ohled na svoje rodinné závazky a Mike konečně dostane dobré zprávy. Mezitím vyvrcholí bitva o pozici vedoucího partnera. (Netflix)

Recenze (4)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Louis: "Rachel, potrebuju tvou pomoc." Rachel: "O co jde?" Louis: "Teddy Doyle potrebuje pristup k ziskum z prodeje sve firmy, ulozenych do fondu kde nepodlehaji zdaneni. Tak, aby ty dane platit nemusel." Rachel: "Louisi, delas si legraci? Nejsme v Dubaji. To nemuzu udelat." Louis: "To vim, ale stejne to potrebuju." Rachel: "Dej mi ten spis. Neco vymyslim." Louis: "Diky." Rachel: "Jsem na tebe hrda, Louisi." Louis: "Na co?" Rachel: "Teddy Doyle je Harveyho klient. AS ja jsem o vas slysela, coz znamena, ze jsi mu odpustil." Louis: "Ano. Prijd, az na neco prijdes." ()

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Končím, na tohle fakt nemám. Už ani ty flashbackový díly nefungujou. Ten seriál oficiálně pohřbívám a jediný, co by mě ještě mohlo donutit ho někdy vykopat, je kdyby se na začátku příští řady ukázal Negan a vybil nejen všechny ty ultradementní postavy, ale rovnou i ty paka, co to píšou. Takovejhle Ulice-level shit si fanoušci fakt nezasloužili. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování šesté řady si připadám jako na houpačce, začátek byl slabý, následovalo několik výborných dílů a najednou šlo zase všechno dolů a místo záludných intrik a právních bitev tu byla epizoda o rodinných vztazích. Pokud chtěli tvůrci tímto způsobem dodat postavám větší hloubku, šli na to špatně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama