Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jednoho dne se u dveří středoškolského studenta Arma Tandoji objeví nečekaní hosté. Jedním z nich je mladá dáma Ruri Aiba, která ví o jeho dlouho skrývaném tajemství. Zná jeho nadpřirozenou sílu, jež se u něj projevila již před třemi lety a která ho připravila o veškeré přátele. Stal se z něj známý rváč a všichni jeho spolužáci z něj mají respekt umocněný silným strachem. Nikdo s ním nechce mít nic společného, jeho rodiče jsou neznámo kde a proto je zcela sám. Jenže teď je jeho zvláštní síly zapotřebí. Je nutné, aby ochránil lidstvo a svět, aby se přestal všech stranit z obavy, že by mohl přestat svoji sílu kontrolovat a někomu tak ublížit. Objevil se nepřítel zvaný Darkstone a Ruri Aiba chce, aby se Arma zapojil do spolupráce s tajnou organizací, která ho zamýšlí zničit. Jenže nečeká, že Arma má všeho po krk a rozhodně nemá v plánu se vměšovat do podobných záležitostí, které s ním přece nemají nic společného. (EMIA)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Začíná to vždycky stejně. Mladý hoch cítí, že se v něm probouzí netušené síly, které bohužel nedokáže ovládat, ubližuje jimi okolí a tak by je nejraději odvrhnul. Zatím ovšem neznámé zlo náhodnými činy destrukce škodí, kde může. Zrovna tak neznámá a trochu tajemná dívka přichází k mladému hochovi a přemlouvá jej, aby pomohl, použil svou sílu. Nechce. Ale až mu zlo zahrozí zničením něčeho cenného, bude chtít. Teď už chce. To je silák. Velké neznámé zlo staženo v doupěti vypouští menší neznámá zla, která dobrák hoch postupně ničí. Jeho vztah s dívkou nabírá obrátky. Dokonce před sebou dokážou vzájemně zčervenat. Je to ale otevřené, protože je tu ještě jeden mladý hoch a jedna méně tajemná slečna a zlo možná není zlo, možná je zlo úplně jiné zlo, které brzy přijde na scénu. A končí to vždycky stejně, opravdové zlo je poraženo. Inu, nic proti tomu, spousta slušných dobrodružných filmů funguje velmi podobně. Tedy až na tu neustálou otravnou likvidaci menších, zcela nudných zel, které v tomto případě nemají ani žádnou osobnost, což znamená, že jsou prostě a jednoduše po pár chvilkách jakési zdánlivé krize zmasakrována. Příští díl zase. A opět. Nejhorší bývají ti hoši. Tenhle je tak hodný a dobrý, tolik ústrků od okolí zažil, tolik bolesti. Ale nezlomilo jej to, všechny ochrání: holku, druhou holku, otloukánka, zlé spolužáky (které tím napraví), třetí holku, druhého kluka, město, Japonsko, svět. Jak je nevinný, jak rudne v dívčí náruči! Dívenka není o mnoho lepší, ve své lásce se neustále culí při pomyšlení na něj a k potřebám okolí je slepá. Věří, že jen on to vždy vyřeší a skutečně jen on (občas s pomocí) to vždy vyřeší. Co už, banální "milostný" čtyřúhelník postav s povahou desetiletých dětí, které už náhodou pokukují po sexuálním životě prokládaný mizernými souboji nadpřirozených soupeřů bez povahy a zajímavých cílů, nadto s mnoha logickými lapsy (hlavně v jednání postav) sledovat nemusím a nebudu. Viděny díly 1-5. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Subjektiv to nádherně popsal. Já skončil u nějakého 7. dílu. Poté jsem to jen překlikávajícím tempem vždy doklikal do konce během 2 minut, lehce se pozřel na kousek děje a hurá na jiné anime. Vyzdvihl bych zde jednu negativní vlastnost. Vše bylo TOTÁLNĚ NEPŘIROZENÉ. Neurčitě nevím čím, ale bylo. Logicky by se lidé takhle nechovali... Nepříjemno mi bylo na to koukat. Nebyly špatné efekty. (to je tak jediné) 40% ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Borec na speedu, holčička v limuzíně...co mají společného? Po hloupém prologu se snaží zachránit svět. Cože?...to je vám málo?...tak přihodím další...borec ovládán jakýmsi drahokamem (snad si to nepletu s jiným seriálem), se stává pravým hero a drtí jednoho nepřítele za druhým. Co? pořád málo?...tak co tohle...časem se mezi holčičkou a hlavním hrdinou vyvine vztah přesahující rámec dohodnuté spolupráce. Pořád nic?...tak to už nevim, co bych nabídl...Říkate, že je tohle nudný, seriál s nefungujícím hrdinem, hrdinkou, bojema...Dobře no, je to kravina, uznávám, vodil jsem vás za nos, stejně jako autoři Sacred Seven. Ale vedlo se mi to ne? Nevedlo? To ale ani jim ne...konec zhovadilých nesmyslů mojí choré hlavy...ale předpokládám, že jste sami, jako inteligentní lidé pochopili, že Sacred Seven je seriál s rankem - nebrat. ()

Galerie (329)

Reklama

Reklama