Reklama

Reklama

Project

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi / Thriller
Česko, 2011, 18 min

Obsahy(1)

Co je to čas? Čas je neprostorové lineární kontinuum, v němž se události odehrávají v nevratném pořadí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Klasický amatérský film ve spojení s více se na povrch deroucí improvizací, nejvíc vyniká postava dominantního režiséra, ten byl vtipnej. Entuziasmus tvůrcům nechybí, o výsledku zatím pochybuju, ke konci této (ukázky, nebo teda části, která přijde do celku?) bylo to pobíhání s kamerou dost nudný. Za pade, ať nežeru. ()

NICOTINE 

všechny recenze uživatele

Žhavá 18ka. Já se bavil a co?! 100x vykradený námět, zasazený do českého prostředí. Proč ne?! FF miluji, ale v amatérské tvorbě moc pobavení nenacházím. Takže buď u mě film dopadl jak sedláci u Chlumce, nebo jsem se parádně bavil. A ejhle. Přišel jsem, viděl jsem, pobavil jsem... se, ale na United project se zatím jen chystám. NOC HOROROŽROUTŮ I. Horor Film ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak já jsem po zhlédnutí tohohle snímku zůstal taky „spřažený jako popcorn.“ Už teď vím, že ten celovečerní film si asi nechám ujít („ač velice nerad“), protože jestli to bude pokračovat v podobném duchu, tak by mne asi ranila mrtvice. Určitě ne ze strachu, ale kvalita hereckých výkonů a styl natáčení – tohle prostě není nic pro mne. Kousky natočené ruční kamerou, pobíhání z místnosti do místnosti – to mě zrovna dvakrát nebere. Jen dám tvůrcům jednu radu, příště když už něco točíte, tak se naučte pořádně text a nekoktejte nesmysly. Potom to možná nebude vypadat tak trapně. Tohle bylo mé první setkání s dvojicí Letocha – Skřipský a nevím, nevím, jestli ne poslední… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to i docela bavilo, hlavně teda režisér, ten to masil. Říkal jsem si, že přese všechny negativní stránky handcam styl (found footage) do horroru přinesl nové prvky jak hustit atmosféru a i děsit a právě na začátku s tím Project i operoval. jenže pak to zklouzlo do (nechtěné?) blair witchovské bezobsažné blbosti, jakýkoliv děj a zápletka se rozplynuly v pouhém bezduchém pobíhání s kamerou po domě (a právě za tohle Blair Witch takřka nesnáším) a všechno, včetně lehké komičnosti snímku) to bylo v prdeli. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Děsná prdel, ale opravdu hlína roku, hned zítra vyzkouším, jak se mi budou odemykat dveře, zatímco si budu inkriminovanou fabku natáčet zároveň za vyluzováním děsuplných výkřiků a jódlování.. Tečku za mými slzami smíchu vytvořil opět autentický fiat bez SPZ (to berte jako důkaz, že jsem to viděl až do drsného finále), kluci, neserte mě...vy mě chcete opravdu zabít. Roztomilé. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film získal v roce 2012 na festivalu neprofesionálních filmů Žďárský Trpaslík cenu pro nejlepší hraný film. (Rosana)
  • Film získal v roce 2012 na festivalu neprofesionálních filmů PAF cenu pro nejlepší hraný film do 30 minut. (=woody=)

Reklama

Reklama