Reklama

Reklama

Jjejjehan romaenseu

  • Jižní Korea 째째한 로맨스 (více)

Obsahy(1)

Neúspěšný komiksový kreslíř, který umí výborně kreslit, ale neumí psát, se dozví od svého kamaráda o soutěži, ve které se dá vyhrát 100 000 amerických dolarů a věhlas ve čtyřech státech. Jedná se však o erotický komiks. Jelikož potřebuje peníze na koupi obrazu svého otce, shání někoho, kdo mu bude psát příběh. Vyhlásí konkurz, kam se nachomýtne nezaměstnaná, sexuálně nezkušená třicátnice. Díky pozměněnému a vyšperkovaného životopisu je přijata. Tak, jak se začne příběh rozvíjet na papíře, rozvíjí se i jejich společný reálný život. (balone)

(více)

Recenze (18)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem potřebovala, něco lehčího a přitom to mělo šťávu a spád a já se usmívala jak sluníčko po dešti. Korejci to na mě koulí ze všech stran a tak i ten jejich komediální žánr byl dnes moc prima. Roztomilá rošťanda i roštěnka v jednom balení s obrovskou fantazií, například, co se různých rozměrů a délek týká :-) Ta malá spisovatelka to hrála s takovým nasazením, že bych jí i nějakou sošku podstrčila. Jó napsat komiks na sexy téma, to bylo něco pro ní, ale........to už se mrkněte sami. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Zatracené ženské časopisy." Zbytečně zdlouhavá, ale jinak příjemná a místy až zábavná romantika. Přežil jsem fakt, že se to točí kolem komiksových tvůrců, což přineslo několik nezáživných a nudných komiksových scén. Přežil jsem hlavní hrdinku, u které jsem se celý film divil, že ji hlavní hrdina neumlátil popelníkem (ale mám rád postavy, které jsou ve své nesympatičnosti zahrány skvěle, a to Kang-hee Choi zvládla). ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Už je tomu nějaký pátek, co jsem tuhle korejskou sladkost ochutnal. V chuťových pohárcích mi však nezbyl ani náznak nějakého výraznějšího odstínu, který bych si zapamatoval. I přes úsměvnou snahu jemně ironizovat jihokorejský "šugrvúd" se Petty Romance řadí jen k pásovým produktům své provenience. Lehká a jen místy úsměvná romanťárna bez větších emočních podpásovek, škoda, ty bych ocenil víc, sice vcelku příjemně uteče, ale vlastně není moc o co stát. Snad jen ty krátké komiksové vsuvky měly drajv. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je to průměrný romantický film. Mě osobně ale ty jejich věčné hádky a rozpory hodně oslovily a to mi umožnilo se vcítit do situace, kdy se k sobě dva lidé absolutně nehodí, lezou si na nervy, provokují se a trápí, přesto ale v sobě najdou zalíbení a přes všechny rozdíly se zamilují. Jak typické. Jak reálné. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil něco korejského a uvědomil jsem si, jak moc mi chyběla jejich nevinnost, naivita, hravost, přízvuk, ten specifický jednoduchý humor postavený na hašteření a malých nedorozuměních. To vše tu najdete. Jak píše Pethushka, hodně dělá "jiskření" mezi ústřední dvojicí. A pak "střih" a najednou se vše překlopí do vážné roviny. Další milá romantická komedie od Korejců, kterou si časem rád pustím znovu. # příběh 7 | hudba 6 | humor 6 | akce 2 | napětí 1 | putil bych si znovu 7 ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama