Reklama

Reklama

Vražedný lov

  • Kanada Skeleton Lake (více)

Banda lupičů vykradla banku a schovává se v lese. Nikdo z nich však netuší, že se dostali na území, kde žije válečný veterán z Vietnamu. Ten nemilosrdně zabije každého, kdo naruší jeho teritorium... Parta lupičů právě ukradla 3 miliony 200 tisíc dolarů z banky. Loupež se ale nepovedla podle plánu. Jeden lupič byl zraněn střelou do nohy a dva policisti byli zastřeleni. Šéf lupičů Mitch volá své spojce a chce zajistit přemístění letadlem do bezpečí. Musí za to poskytnout 10 procent lupu tomu, kdo únik letadlem zařídí. Mitch souhlasí a se svou partou se má dostat k opuštěné ranveji za necelý den. Parta se na chvíli schová v blízkém lese, kde je opuštěný dům. Poté se začnou hádat, kdo únos zpackal. Jeden z lupičů jménem Texas zastřelí svého kolegu, který měl na svědomí smrt policistů. Poté lupiči muže pohřbí. Když chtějí za svítání vyrazit k ranveji, nenajdou své auto. Ani mrtvola v hrobě není. Nikdo neví, kdo to udělal. Nezbývá jim nic jiného než vydat se po svých, lesem k dálnici, kde chtějí ukrást auto. V lese narazí na dívku a rozběhnou se za ní. Texas zůstane s lupičem jménem Kowalski hlídat peníze. Kowalski je ale chce jen pro sebe. Omráčí Texase a utíká pryč. Při tom je náhle zasažen šípem, který vystřelil cizí muž. Ten ho odtáhne do své chatrče, kde mu usekne hlavu. Muž mluví o tom, že bojoval ve Vietnamu. Mezitím je neznámá dívka chycena Mitchem a spol. a vyslechnuta. Tvrdí, že se jmenuje Heather a že byla v lese s přítelem. Toho zastřelil neznámý muž (veterán z Vietnamu) a ona utekla. Lupiči chtějí získat peníze zpět. Další z party se ale chytne do pasti a je propíchnut dřevěným kůlem. Lupiči už zbývají jen tři. Dohodnou se, že se rozdělí a vytvoří rojnici. Po cestě ale opět narazí na past... (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanada už řadu let šlape v hororovém žánru jen vodu a vytoužený břeh se jí stále více vzdaluje. Tu a tam sice přiletí nějaká ta povedená vlaštovka, ale většina jejich filmových „produktů“ za moc nestojí. A tento film je toho zdárným příkladem. Neil Mackay je zřejmě vášnivým fandou Ramba či Predátora a tak se rozhodl s milionovým rozpočtem natočit alespoň vzdáleně podobnou variaci na akční thriller s hororovým nádechem, která by dala divákovi vzpomenout na tyto staré kousky (tedy jen hodně okrajově). Díky tomu nám zde po lese pobíhal vyschlý stařík z Vietnamu, který rád lovil lidi ve svém revíru a s velkou radostí sbíral jejich lebky a sám si zašíval rány. Měl však obrovské štěstí, že proti němu stála bandička nesympatických a hlavně ne moc inteligentních bankovních lupičů. Divák natěšen na další krvavou lesní vybíjenou si však moc nepochutná na připraveném scénáři, stejně jako na mizerných hereckých výkonech. Tu a tam zde sice narazíme na povedenou scénku či narafičenou past, ale jelikož děj nemá svižné tempo a už vůbec ne gradující atmosféru, tak se u tohoto podivného dobrodružství začne brzo nudit. Hlavně když musí místy přežvýkat špatné digitální efekty. Ne však všechny byli vyloženě hrozné a i tento fakt zachránil film od odpadního hodnocení. Je ovšem velká škoda, že se režisér neodvážil více experimentovat a nabídnout pořádná jatka, když mu to vyloženě v některých situacích nedělalo problém a nevypadalo to zas až tak špatně. Žel těchto momentů bylo opravdu poskrovnu. 40% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď podcením tunajšie hodnotenie. Film to nebol vyložene zlý, ale akosi som nepochopil pointu. Ak ta pointa bola, že prepnuty veterán z Vietnamu si len tak zabíja ľudí a o peniaze mu neide, tak to bol riadne deravý scénar. Chcel by som vedieť kto vybudoval a na čo ten rozsiahly podzemný tunelový systém a kolko tam bolo nutných žiaroviek aby to bolo vysvetlené. Bolo ich tam riadne. Samozrejme tie žiarovky stoja nemalé peniaze a treba ich vymieňať, keď sa vypália a tá elektrika hm? ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný lesní survival, kdy zločinci doplatí na změnu plánu. Cesta lesem se stane bojem o život, když jsou ohrožováni magorem - vietnamským veteránem - co pro své potěšení zabije každého, koho potká. Oběti pak uřízne hlavu, stáhne skalp i s obličejem a zkrvavenou lebku zařadí do své rozrůstající se sbírky. Aby byl lov příjemnější, přidali tvůrci prsatou blondýnu, které to sluší nejvíce ve scéně, kdy ji ohodí krev z rozprsknuvší se hlavy jejího přítele. Naštěstí klišé s blbou blondýnou naplněno nebylo. Něco z Ramba, něco z Odstřelovače. Kladem je pro mne prostředí lesa, mínusem postavy - všechny jsou záporné (blondýnu pominu), a tak není komu fandit. Místy napínavé, na jedné podívání dostačující. Nenudil jsem se. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak sa pár seriózne sa tváriacich tvrďasov rozhodne prerozdeliť lup v lesíku , ktorý okupuje vysušený veterán s americkou vlajkou vo svojom schátralom príbytku , nastanú problémy - ono problémy sú už aj s prerozdeľovaním. Ak sa k celému problému doškrabe aj vtipne zblúdilá blondínka , ktorá popíše fungovanie " starčeka snipera " je o problém viac. Tvrďáci zmäknú a starec si začne užívať. Dlho som nezhliadla snímok , kde by ma kompletne celý cast tak iritoval. Kanada to zmrvila vo všetkých smeroch a ak opominiem cast , tak prívlastok " horror " je úplne mimo ! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu, tím nejzajímavějším z celého filmu je pouze jeho plakát. Ten bohužel navnadil i mě. Čekala jsem něco jiného. Už ten začátek mě měl varovat. Film nemá s hororem absolutně nic společného. Jediné mé doporučení je, že se tenhle film dá spolehlivě použít místo prášků na spaní. Spolehlivost je stoprocentně zaručena. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama