Reklama

Reklama

Lee Shin studuje na univerzitě obor moderní hudba. Je také zpěvákem a kytaristou kapely "The Stupid". Shin je známý svým krásným vzhledem a silnou vášní pro hudbu. Ve skutečnosti je ale chladný, nemá o nic zájem a chybí mu sny a plány do budoucna. Vše se však změní, když potká Lee Kyu Won.
Lee Kyu je veselá a společenská studentka. Narodila se do prestižní rodiny a zajímá se o tradiční korejské nástroje. Její dědeček, Lee Dong Gun, je jedním ze 3 nejlepších tradičních hudebníků v jeho letech. Proto je jeho největším snem, aby šla Lee Kyu v jeho šlépějích. Aby splnila dědečkovo přání, ponoří se do učení a stává se studentkou univerzity. Její přátelé ji jednoho dne přemluví, aby s nimi šla na koncert skupiny "The Stupid". Tam uvidí učinkovat Lee Shina a je jím okamžitě zaujata. (Pethushka)

(více)

Recenze (15)

ainny 

všechny recenze uživatele

Ajaj, zrodila se mi tu další srdeční záležitost. I když se seriál může tvářit jako klasická korejská romantika, tak se přece jenom trochu liší. Jednak dějem, protože láska a hlavní dvojice tu sice jsou leitmotivem všeho dění. Ale rovin a postav, které zaujmou a jste zvědaví na jejich vývoj, je mnohem víc. Možná bych i dala hvězdičky 4, ale za ten úžasný soundtrack jít pod pět nemůžu. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že v prvních dílech jsem se ke sledování trošku nutila. Není to dorama, která mě hned chytila za srdce. Ale co dodat k tomu, že byste nakonec nejraději vy sami nosili každý den ono kapučíno. Lee Shin byl prostě sladký, na to výtky nejsou. Co mě překvapilo bylo hudební finále. Takováhle změna v programu mě překvapila a bylo mi toho škoda. Samotné finále bylo trošku zbytečně přehnané, vůbec nebylo třeba "protahovat" to o rok. Jinak ano Dream High jsem v tom viděla, akorát to teda nebylo zaměřené tolik na hudbu. Nebo právě že mělo být, ale nepostřehla jsem to. A boje mezi hlavními možnými zpěvačkami na připravované vystoupení mě nijak nezasáhly. Žádné napětí ani vzrušení, či vyloženě nelibost. Příběh plul, hezky se to sledovalo ale žádné PUF. A to přitom mám Park Shin Hye hrozně ráda. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Příjemný a zábavný kousek jež sice nijak nevyčnívá, ale ani neurazí. Pohodová zábava, milá ústřední dvojka i pár dalších postav, oproti tomu třebas bubeník a ředitelova dcera nic moc, ti se zkrátka příliš nepovedli. Dědeček svou roli plní ale výborně :-) Opomenout nelze ani zdařilý soundtrack, k seriálu sedí pěkně, ovšem na samostatný poslech to nevidím. Pochválit musím délku seriálu, 15 dílů je tak akorát, člověk se neudí, ačkoli v poslední třetince už očividně docházejí nápady a události často postrádají logiku. Takže mám-li to shrnout, pohodovka s hudebním tématem jež mne i díky mnoha mladým pohledným děvčatům dokázala udržet až do konce. Mimochodem, počet učitelů na téhle škole byl vážně hodně skromný :-) P.S. Při některých scénách (rozhovor hlavních hrdinů), když vzadu pobíhají studenti, tak se stane, že tam a zpět projde jedna stejně oblečená slečna třebas 3x a jiných scénkách je vidět taky, prostě nedostatek křoví :-) ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hearstrings je příjemné drama díky Shin-hye a také díky velmi dobrému soundtracku, i když se pořád opakují songy, které by se na jedné ruce daly spočítat. Problémem jen zůstává to, že vlastně ničím nevybočuje, žádný zajmavý příběh, postavy apod. prostě drama z univerzitního prostředí zaměřené na hudbu, nic víc. I když jsem párkrát si říkal, jo tohle se mi fakt líbí, stále tam bylo hodně momentů, které byly rušivé. Celkově jde o kvalitní lehce nadprůměrnou podívanou, pro zapřisáhlé fanynky k-dramat tohle bude další pecka nad kterou se budou rozplývat, já bohužel zas tak ne. P.S.: Ta reklama na SII a Galaxy Tab 11.1 a na pivo Hite Dry, mi přineslo dobré a srandovní vzpomínky. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nic náročného, prostě to jen plyne a, ač to tomu může leckdo vyčítat, nezaměřujeme se pouze a výhradně jen na hlavní dvojici, což je v tomhle případě fajn. Nevadí, když se občas půjdeme podívat do "cizí kuchyně". Dokonce by se dalo říct, že je to o ničem, ale dovolím si nesouhlasit. Nějaké romantické vztahy jsou jen omáčka (i když to jídlo v ní občas plavalo), důležitý je cíl a tím je představení. Je to trochu jako slabý odvar Dream High. Ale taková ta naivní pohoda, takové to "kouzlo", které vás tak nějak nutí na to koukat se vytratí a vy se ptáte, proč na to vlastně ještě koukám? Zvyk? A pak přijde finále. Rozuzlení = hrůza. Vyřešit všechny problémy nemocí je prostě... a pak přidat ještě bolístku navíc, aby se mohlo odcestovat do UK a všem pak ukázat, jak je jejich láska silná, co? Ach jo. Slaboulinké 3* a dlouho jsem přemýšlela, že dám 2*. Snad ty 3 dávám za to, že se tu podržtaška z You're beautiful objevil jako "samec" a dal to dohromady se "svojí samičkou". :-D Přeloženo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama