Reklama

Reklama

Lee Shin studuje na univerzitě obor moderní hudba. Je také zpěvákem a kytaristou kapely "The Stupid". Shin je známý svým krásným vzhledem a silnou vášní pro hudbu. Ve skutečnosti je ale chladný, nemá o nic zájem a chybí mu sny a plány do budoucna. Vše se však změní, když potká Lee Kyu Won.
Lee Kyu je veselá a společenská studentka. Narodila se do prestižní rodiny a zajímá se o tradiční korejské nástroje. Její dědeček, Lee Dong Gun, je jedním ze 3 nejlepších tradičních hudebníků v jeho letech. Proto je jeho největším snem, aby šla Lee Kyu v jeho šlépějích. Aby splnila dědečkovo přání, ponoří se do učení a stává se studentkou univerzity. Její přátelé ji jednoho dne přemluví, aby s nimi šla na koncert skupiny "The Stupid". Tam uvidí učinkovat Lee Shina a je jím okamžitě zaujata. (Pethushka)

(více)

Recenze (15)

ainny 

všechny recenze uživatele

Ajaj, zrodila se mi tu další srdeční záležitost. I když se seriál může tvářit jako klasická korejská romantika, tak se přece jenom trochu liší. Jednak dějem, protože láska a hlavní dvojice tu sice jsou leitmotivem všeho dění. Ale rovin a postav, které zaujmou a jste zvědaví na jejich vývoj, je mnohem víc. Možná bych i dala hvězdičky 4, ale za ten úžasný soundtrack jít pod pět nemůžu. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hearstrings je příjemné drama díky Shin-hye a také díky velmi dobrému soundtracku, i když se pořád opakují songy, které by se na jedné ruce daly spočítat. Problémem jen zůstává to, že vlastně ničím nevybočuje, žádný zajmavý příběh, postavy apod. prostě drama z univerzitního prostředí zaměřené na hudbu, nic víc. I když jsem párkrát si říkal, jo tohle se mi fakt líbí, stále tam bylo hodně momentů, které byly rušivé. Celkově jde o kvalitní lehce nadprůměrnou podívanou, pro zapřisáhlé fanynky k-dramat tohle bude další pecka nad kterou se budou rozplývat, já bohužel zas tak ne. P.S.: Ta reklama na SII a Galaxy Tab 11.1 a na pivo Hite Dry, mi přineslo dobré a srandovní vzpomínky. ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem koukal poměrně dlouho, neboť jsem, už ani nevím proč, kousek po polovině přestal sledovat nové díly. Když jsem se k němu po roce vrátil, začal jsem zase od začátku - a úplně mu to v mých očích neprospělo. Děj byl sice nenáročný, ale takový příjemně milý, se zajímavýma vedlejšíma postavama. Dá se říct, že jsem dostal všechno co se od takového žánru dá očekávat, navíc v hlavní roli hraje Park Shin Hye, takže to je další plus. Ovšem když jsem to viděl podruhé, začal jsem si všímat ptákovin okolo, a zjistil jsem, že tentokrát nejsou Heartstrings tak technicky precizní jako obvykle korejské seriály bývají. Ale budiž, natočit seriál asi není úplně jednoduché, ale co tomu nasadilo korunu, byl ten závěr. Vůbec se ke zbytku seriálu nehodil a celkový dojem jen snížil. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ak by som mala definovať prečo sa mi zapáčili kórejské seriály, určite by som ako príklad uviedla aj Heartstrings. Narozdiel od amerických, slovenských či nemeckých seriálov, hlavný hrdinovia nie sú dokonalí. Nie sú to dokonalé krásky a fešáci, ich jednoduchý príbeh a charakter, či situácie sú také, že sa do nich vžijete. Niekedy som rozmýšľala úplne rovnako ako hlavná hrdinka.Tento seriál je pre mladšie ročníky, je plný hudby, energie, lásky k umeniu, úcte k tradíciám. Hlavnú hrdinku si hneď oblúbite, a ,, you fall for Shin". Niekedy by som mu rada jednu vylepila, ale všetci majú dobrú aj zlú stránku. A čo je mi na tom hercovi najviac sympatické je ten jeho nevyrovnaný zub, ktorý je strašne zlatý... 80% ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažila na seriál dokoukat, kvůli Lee Shinovi, ale jinak neexistuje žádný důvod k sledování. Park Shin Hye mi děsně lezla na nervy v You are beautiful. Buď dostává pořád stejné typy postav nebo prostě přehrává a sledovat její stupidní grimasy je pro mne velmi vysilující. Jinak celkově seriál nepřináší do žánru K-drama nic nového nebo zajímavé, nedej bože originálního. Navíc mi přijde rozvleklejší a nudnější než normálně (ani divákovi nehází žádné pamlsky, aby si pustil další díl). Viděno do epizody 7. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama