Reklama

Reklama

Recenze (4)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

I Freddie Francis ako reziser obcas prispel k produkcii hnoja. V existenciu hnoja v tomto svete ja verim, bez prdele .... 0 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to v konečném důsledku v podstatě to samé jako "Frankenstein", protože ze začátku mě ta hezká naivita filmu hodně bavila, nemluvě o tom, že Joan Crawford mám prostě rád a je jedno, v jakém věku. Jenže ten konec už je prostě moc klasický, moc se zde hraje na jistotu, což je velká chyba. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný gýč,úplne smiešny film,kto nevidel neuverí.Ale zároveň aj veľmi roztomilý,nemal som to srdce mu dať menej ako tri.Trog je vlastne taký tvor,niečo ako napoly človek-napoly opica,čiže troglodyt.Ale veľmi smiešny,dlhá brada a dlhé vlasy,ale pokožka po tele holá.Niečo neuveriteľné.Túto smiešnu figúrku odchytia v jaskyni a vedci ju budú skúmať.Táto postavička bola asi taká desivá ako hojdací koník pre malé dieťa.Je to jeden z najhlúpejších filmov,ako som kedy videl.Ale aký je hlúpy,taký je smiešny. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Z posledního filmu Joan Crawfordové je evidentní její potřeba pracovat. A i v tomto zbabělém filmu (kde není doladěn ani vzhled titulní postavy) předvádí výjimečný výkon. Každý její fanoušek, tedy i já, dává sice přednost snímkům jako Lidé v hotelu či Mildred Pierceová, ovšem chápu její účast v tomto posraném, směšném a zostuzujícím díle. Vím toho totiž hodně o přežívání. A je umění i přes pocity neuznání, odstavení a zapomnění, neztrácet naději, že se člověk může zvednout. ;-) ()

Reklama

Reklama