Reklama

Reklama

Rozkošná Molly

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Novomanželé Molly (Alexandra Holden) a Tim (Johnny Lewis) se přestěhují do domu zesnulého otce Molly. Ale bolestné vzpomínky na dětství začnou Molly brzy pronásledovat. (josefklimes)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - MIDNIGHT SCREENINGS - Půlnoční filmy (Lovely Molly / LOVELY MOLLY / Rozkošná Molly) - To nejhorší z půlnočních lahůdek které letos Vary nabídly... - 2. 7. 2012 - kino Čas - Karlovy Vary + 5. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 1/3 filmu - 5% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Technicky na úrovni, spousta momentů má značně znepokojivou atmosféru, hlavní postava svou psychoroli zvládá s přehledem, skvělá je taktéž zvuková stránka ... ale jako celek je ten film ubíjející. Patlá to na sebe páté přes deváté, ale jasný cíl jaksi chybí. A hororově to prostě nestrhne (i přes těch pár disturbing momentů). Prozatím největší hororové zklamání roku, zvláště protože je jasně vidět, že to mělo na víc. ()

Reklama

Agoran 

všechny recenze uživatele

Na filmu hodnotím atmosféru, která mě přikovala do sedačky kina a nešlo jí uniknout. Oba motivy (nechci spoilovat, když to není v textu distributora) jsou velmi desivé a znepokojující a mají ve filmu své místo. Příběh se těžko hodnotí, neboť si stále myslím, že to není zpackané, nýbrž hodně divný a ironický záměr tvůrců. Po odchodu z kina se cítíte trochu podvedeni, ale přesto to stojí za opakované zhlédnutí. KVIFF 47 ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

U rozporuplnych filmu u kterych hodnoceni lita od odpadu az po 4-5 hvezd je pomerne velka jistota, ze se mi budou libit. A ani tenhle neni vyjimkou. Diky BW jakozto mymu nejoblibenejsimu hororu, sleduju kazdej Sanchezovo krok a porad jsem si rikal, ze neni sakra prece mozny aby tvurce tak genialniho filmu tocil samy sracky. Prece to nebyla jenom nahoda. A Lovely Molly je konecne dukazem, ze nebyla. Ackoliv je film z uplne jinyho prostredi a o necem uplne jinym, tak lehkej zavan BW atmosfery jsem tam cejtil. A je to videt i na satanisticky ladenym logu. Tak ted rychle dotocit FF s Bigfootem a honem se vrhnout na slibovanej BW2, dokud Sanchez chyta druhej dech. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tomuto asi hodnotenie nezlepším, lebo nemám prečo. Obyčajná psychologická dráma bez napätia, ľakačiek či gore, ktorá ten "horor" obchádzala, ako sa len dalo (už ma začínajú podobné filmy vytáčať). Dokonca ani žiadnu atmosféru som tam nevidel. Pochváliť môžem jedine tak remeselnú zručnosť a hlavnú hrdinku, ktorá nemala problém obnažiť sa pred kamerou. Slabota, nie a nie, aby Sánchez po tom Blair Witch nakrútil niečo kvalitné. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu k filmu složila chicagská post-rocková kapela Tortoise. Titulní skladba „Lovely Molly“ je aranžmá tradiční emigrační balady „Courting is a Pleasure“. (Homerking)
  • Rozpočet filmu nepřekročil 1 milion amerických dolarů. (josefklimes)

Reklama

Reklama