Reklama

Reklama

Thor & Loki: Blood Brothers

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Thorův příběh je již dobře znám, ale vše má dvě strany. Na té odvrácené spočívá Loki, mladší bratr Thora, který se vždy krčil ve stínu boha hromu. Co když se ale situace změní? Osud byl jednou Lokimu nakloněn a on konečně porazil a uvěznil svého nevlastního bratra Thora a ujal se vlády nad Asgardem. Všichni jeho nepřátelé jsou pokořeni, ale i tak není nový vládce Asgardu spokojen, protože vítězství nad Thorem mu nepřineslo to, co očekával - uznání. (NiaWolf)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

co se děje samotného týče, absolutní nářez, sic je podle mě po dva díly vlastně dost pozvolný, samotné vyvrcholení je absolutní fantasie pro mě, jakožto člověka co má rád severskou mytologii a komiksy zároveň. Co jsem zbožňoval a zároveň nenáviděl byla grafická stránka, neboť po většinu doby je grafická stránka doslova dokonalá, onen styl nádherně malovanejch rozpohybovanejch obrázků je naprostá špička, ale pak tam sem tam tvůrci vrazí nechutnej 3D model postavy, či tváře, který vypadá úplně jinak, než-li jeho mnohem krásnější podoba (je to poznat obzvlášť u Lokiho, nebo královny Nornů) a nezachrání to ani fakt, že se snaží ony modely cpát do stínů. A zážitek to o dost snižuje, u mě o hvězdičku ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Příběhově výborné. Vidět konečně něco z pohledu Lokiho bylo skvělé. Jediná výtka směřuje k animaci, na té si mohli dát víc záležet. 78% ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Severskou mytologii mám vcelku rád, ale tohle mi opravdu nesedlo. Ale zase je spousta horších Web-seriálů, takže se Blood Brothers nemusí obávat. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Mini série Thor & Loki: Blood Brothers, která se postupně objevovala na iTunes, má málo společného s filmovým Thorem i jeho dalšími animovanými verzemi. Spíše než cokoliv jiného je to Lokiho filozofování ve chvíli dlouho očekávaného triumfu... a poznání, že ani vítězství není definitivní. Třetí akt už trochu vázne, ale výrazná výtvarná podoba zaujme a finální pointa je doslova úderná. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen na motivy čtyřdílného komiksu "Loki" z roku 2004 (NiaWolf)

Reklama

Reklama