Reklama

Reklama

Phi Brain: Kami no Puzzle

(seriál)
  • Japonsko ファイ・ブレイン 神のパズル (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Daimon Kaito je (jako každá pořádná anime postava) středoškolák. Má rád logické hádanky a nemá rád hřeben. Jednoho dne ho prezident studentské rady zavede do jakýchsi ruin ukrytých pod školou.Tam se svojí přítelkyní vyřeší nevyřešitelný rébus, který do ruin umístila tajná společnost POG (Puzzle of God). Začíná tak souboj hádanek mezi Daimonem a POG. (KiritoSenpai)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Dropnuto po 4. dílu... Nuda, všemocný bůh vždy všechno uhodne, hádanky jsou sport a existuje evil-organizace, která je tvoří a zabíjí na tom lidi... No.. Kdyby to bylo zpracované kapku jinak, ne tak euforisticky, nemuselo by to být špatné.

KiritoSenpai

KiritoSenpai (hodnocení, recenze)

SonGokussj: Jistě, 5* je možná trochu moc když je tu zatím jenom první díl, naštěstí se mi to začíná líbit od začátku, takže si počkám a potom kdyžtak upravím ;)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Nevím zda 5*... :-D Každopádně je to zajímavé, ale má to aspekty, které vyloženě nutí diváka, že se -musí- show oblíbit. (styl oblečení, akce, trojička a možná až přehnaně....) Mám za sebou 1. ep, tak jen tuším, že to bude nic moc. Byl bych rád, kdybych se mýlil :-)

Reklama

Reklama