Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou této skvělé komedie je mladý a pohledný Axel, kterému dokáže odolat jen málokterá z žen. Má stálou přítelkyni Doro, s níž sdílí společnou domácnost. Ta ho však jednoho dne přistihne na dámském záchodku s jistou dámou. Záletník tak během několika sekund přichází nejen o trvalý vztah, ale také o střechu nad hlavou. Po několika pokusech nastěhovat se do bytu některé z bývalých přítelkyň skončí souhrou náhod na prahu homosexuálního Waltera a jeho přítele. A tak o jeho přízeň brzy usilují hned dva milenci. Axel je poněkud zneklidněn, nemá totiž nejmenší chuť vyměnit muže za ženy, i když ....? Ještě více tento nečekaný trojúhelník vyděsí Doro, neboť nastávající otec jejího dítěte se chová poněkud divně. (ČSFD)

(více)

Recenze (23)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Možná jsem si od 4% muže v akci sliboval víc a fakt, že šlo ve své době o veleúspěšnou komedii, toto nadšení ještě více přiživil. Ve výsledku jsem byl s filmem celkem nespokojený. Prakticky žádná z postav mi nebyla sympatická a spíš mě tam všichni aktéři iritovali - za což možná do jisté míry mohl český dabing. Námět a různé problémy, které se ve filmu řešily, nebyly na první pohled úplně špatné, ale v závěru filmu jsem si přišel poněkud ošizený o nějaký hlubší či zábavnější zážitek. Tento film možná lépe fungoval před dvaceti lety, ale teď mě osobně nijak výrazně neoslovil a už vůbec nepobavil, což je u komedie na pováženou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie s mým oblíbencem Tilem Schweigerem, který má ale velkou konkurenci ve všech těch teplouších, kteří zde jsou prezentováni celkem klišovitě, ale nějaké ty charaktery v tom jsou. Film možná končí maličko otevřeně a jako by prázdně, ale stejně se člověk může sem tam docela obstojně pobavit. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

milá německá komedie, která se svezla na tehdejší gay vlně a v Německu byla prý hitem. Nehraje si na nic světoborného a chce hlavně pobavit a to se ji povedlo. Prostě nenáročný film na večer, kdy si chcem u televize odpočinout. Samozřejmě, že se tradičnímu klišé nevyhla, ale to se ji dá odpustit. Potěšil sympatický komparz a hudební retro z doby Comedian Harmonists. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1121. hodnocený film: Tila Schweigera mám skutečně rád. Jeho talent na komediální herecké role je nebývale nevtíravý a asi tím si mě dokázal nejvíce získat. Tohle byla pro tohoto německého herce údajně přelomová role v jeho kariéře, tak jsem byl hodně zvědavý. Jedná se o typickou německou komedii, kde jsou perepetie mezi dvojicí, kdy žena je těhotná, přistihne svého přítele s jinou, vyhodí jej z domu, ten se natěhuje k homosexuálům a žena jej pak obviní z příslušnosti ke 4%-ní menšině. Nakonec to ale dopadne dobře a vše se vysvětlí. 4* si film zaslouží, neboť je správně ujetej a skutečně jsem se při něm bavil. til Schweiger je skutečně řízek, protože už se mi představil ve spoustě rolí a snad nikdy mě nezklamal. 4* ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

5/10 - Kdysi jsem to videl v kine a na to ze to bylo nemecke, jsem se u toho i zasmal - zajimava latka a zacatek velke kariery pro Tila - v te dobe za noc s nim byly nemecke hospodyne ochotne nabidnout pres 4000 marek... hmmmm uz aby neukojene panicky v domacnosti vydelavali podobne - a taky se necham vydrzovat ;]] ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Scénář filmu vychází ze slavných komiksů "Pretty Baby" a "Der bewegte Man" od Ralfa Kinga, Film se stal v Německu megahitem a s návštěvou více než 6,5 milionu diváků předčil tehdejší nejúspěšnější snímky z americké produkce. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama