Reklama

Reklama

Most - Série 2

(série)
Krimi / Thriller / Mysteriózní
Švédsko / Dánsko / Německo, 2013, 9 h 34 min (Minutáž: 57–60 min)

Tvůrci:

Hans Rosenfeldt

Hrají:

Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Rafael Pettersson, Lars Simonsen, Vickie Bak Laursen, Henrik Lundström, Daniel Adolfsson, Puk Scharbau (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (62)

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Solidní zklamání. Atmosféra je o dost horší, téma ekoterorismu je nudné, pointy a twisty jako kdyby vypadli z Kobry 11 a všechny vedlejší postavy jsou extrémně nezajímavé. Naštěstí hlavní dvojka je pořád mega sympatická (tentokrát víc Martin) a oba herci podávají naprosto bravurní výkony. Audiovizuálně to pořád vypadá výborně, ať kamerou, zvukem nebo hudbou. A finální epizoda je skutečně kulervoucí a velkolepá. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak tvůrci přišli s trochu jiným přístupem a seznámili nás s prvotními pachateli hned na začátku... Helin a Bodnia hrají v této sezóně snad ještě lépe než v té první a ačkoliv se mi zápletka první série asi líbila víc, finále je nakonec možná velkolepější... Co dodat - jestli jste ještě tuto sérii neviděli, rychle to běžte napravit... ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět sledujeme to zvláštní propojení a spolupráci dvou naprosto rozdílných detektivních přístupů a povah, Ságy a Martina. Byť se už nejedná o takovou ryzí dokonalost, jako tomu bylo u první série, stále můžeme sledovat ojedinělé krimi, které Vás přinutí pouštět si další a další a další díl..pro mě jen škoda, že ne zcela svou vinou v závěru této série a do 3. vydání vypadá role pro mne takřka nepostradatelného svérázného detektiva Martina...............moje hodnocení = 8 z 10. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že se jedná o jeden z nejlepších detektivních seriálů, které jsem za poslední dobu viděla.. Ponurá atmosféra, chladné končiny, zamrzlé vztahy, mrazivé napětí.. Myslím, že velmi věrohodně napsán scénář, kde detektivové jsou schopni zakopnout při nahánění vrahů.. Výrazné (a od prvního okamžiku oblíbené) hlavní postavy - vřelého obtloustého milého Dána, který má srdce na dlani a rád se rozmnožuje, musí mít rád každý.. A jeho ledový silně asociální protipól krásné Švédky, která myslí i jedná jako Sheldon v sukni, bude diváka fascinovat.. Velmi lidské, křehké, výstižné, syrové, brutální, tmavé - všechna tato přídavná jména seriál vystihují.. Doporučuji všem, kteří žerou thrillery na pokračování ;-) S02: Tempo nepolevuje a stále baví ***** ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě našponovala jak strunu od začátku do konce a za mě vydařenější než ta první. Tady nevíte nic od začátku do konce, což vám drásá nervy a ještě při tom prožíváte mnohdy smutné příběhy postav. Za mě super a hurá na třetí sérii, která to, doufám, bude umět taky tak. V neposlední řadě taky proto, že se na to snad tvůrci nevyserou a rozřešení této řady nám ještě ukážou! ()

Galerie (214)

Reklama

Reklama