Reklama

Reklama

Původně se měli zúčastnit hudebního festivalu v nedalekém lese. Ale na scéně se objevil krvelačný záhadný tvor... Dějištěm filmu je Deadwood, malé městečko v Jižní Dakotě nedaleko slavného Mount Rushmore. Místní DJ Harley Henderson se mu rozhodl vdechnout nový život, a proto se snaží o zorganizování retro festivalu, který by navštívili lidé ze širokého okolí. Aby měli kde pozvaní hosté účinkovat, musí postavit obrovské jeviště, kterému má za oběť padnout nedaleký les. Enter Simon, environmentální aktivista a bývalý hudební producent v jedné osobě, se však na to nehodlá dívat se založenýma rukama a postaví se do tvrdé opozice vůči Henderson. Brzy však musí nechat spory stranou, protože na scéně se objeví bytost sice bez zájmu o nejvýznamnější místní hudební událost posledního století, ale o to s větším zájmem o samotné aktéry akce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Matli 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl celé, ale i tak musím ohodnotit, jelikož si myslím, že jsem nepřišel o žádné významné kulturní dědictví. Z toho co jsem ale viděl chápu proč je tu hodnocení 5* nebo odpad, je to parádní nabušenej a stupidní nářez, kterýmu se musí člověk s nešťastnýma slzama v očích smát. Proto musím nezaujatě s lehce bolavým srdcem dát hodnocení jaké jsem dal :-) ---bez procent--- ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Přízrak z lesa strachu“ by mohl být i zábavný film, kdyby to bylo natočeno pořádně a ne jako malá podívaná. Kdyby zde byly digitální triky, které jsou skutečně dobré, a ne tohle, co zde sledujeme, kde ani jednotlivé scény nenavazují na sebe. Je až moc patrné, že zde byla snaha jít tou nejlevnější cestou. A proto to nakonec vypadá tak špatně. Nemluvě o tom, že z tohohle prostě nemůžete mít hororový zážitek. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Laciný brak? Už je to tak. Hvězdy pro Alici, rockovou dračici :-)" Hodně špatný brak, dokonce i na Asylum. Odpad jako vyšitý. Ale té chudince holce, na které se příroda tak vyřádila (slovy Barnabase Collinse: "Ošklivější ženu jsem v životě neviděl!"), to prostě nemůžu udělat. Dvě hvězdičky nejen za tento filmový štěk, ale i za její celoživotní hororový shock rock a poděkování za odvahu, s jakou strčila čumáček do téhle DĚSIVÉ, rádoby hororové Asylum sračky. A samozřejmě i za scénu s Bigfootem, vynořivším se z lesa za jevištěm, ječícími diváky a Cooperem myslícím si, že ječí nadšením kvůli němu :-). ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,UŽ VIEM, PREČO MU TOĽKO ZÁLEŽÍ NA STROMOCH A KVETOCH. JE TO KOREŇ!" __ Vraj zlý film, ale kdeže, to ľudia sú zlí. A navyše aké to má všetko krásne posolstvo - nebuďte zlí k prírode, lebo vám to oplatí a ešte k tomu prídete aj o svoju národnú hrdosť. Chudák bigfoot len chcel, aby bol v lese kľud, aby hlúpi drevorubači devastujúci lesné bohatstvo hanebne nehádzali špaky po zemi, aby ožrani, keď začujú volanie prírody nevykonávali špinavé potreby kade tade, aby mu nerozbagrovali obývačku a na trávniku nevysadili repráky, aby ľudia nostalgicky neprepadali úboho zorganizovaným hudobných flashbackom oslavujúcim 80. roky, zvlášť keď už je táto doba nenávratne v ... (aj keď vo výkrikoch módy sa vracia), aby sa Alice C. radšej venoval svojej knihe o golfe a nieže mu tam pod horou bude vyhrávať šialenými decibelmi, ktoré by dokázali rozbiť aj sklá jaskynných okien, ak by také existovali a nedajbože ešte spať pri takomto rámuse za bieleho dňa. Pár jednotlivcov si aspoň potom celkom logicky uvedomí, že sa nemôžu čomu čudovať, ak bigfoot začne znižovať počty obyvateľstva, má nato právo a musí to tak byť. Týmto spôsobom sa navyše rozprávanie vyhýba nechceným klišé, pretože keď sa švárna kráska ocitne v zovretí mohutného opa, aby tak v náznaku vyvolala asociácu na inú Veľku gorilu z Ostrova lebiek, ráči byť odhryznutím o hlavu ukrátená a takto, bez nej, zavŕši prízrak z lesa strachu svoju ekologickú perepúť až na samom vrchole dynamitmi vysekaného pamätníka pripomínajúcom exhlavy štátu, aby nielenže opätovne vyvolal túto asociácu, ale tiež preto, aby sa Barry Williams stal Cary Grantom a Danny Bonaduce Evou Mariou Saint, čím epochálne pripomenú slávny počin iného údajného majstra filmovej hrôzy, ktorý za svoj život nakrútil až jeden regulárny horor. Takže to bola aj pocta klasickým dielam kinematografie. Koniec koncov, sám Hyundai ako sponzor relácie sľuboval ,,už žiadne priemerné zážitky". (69. hodnotenie, 12. komentár k filmu) ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Juchachachááá a ještě hehe a chicht... prsk, ty krávo, naprosto upřímně bez kouska ironie, to byla hlína, jestli si na tohle vzpomenu zejtra za volantem, stihnu bejt v poledních zprávách na tv NOHA, jak letím po dálnici v protisměru k Neumětelům. Kdo by to byl řekl, že byl už před dvěma roky Macura v zahraničí tak populární... protože se zde nedá udělit dvanáct hvězd, pak na hovnocení demonstrativně seru jak Big Fůt. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama