Reklama

Reklama

To nejlepší z Bennyho Hilla

  • Česko To nejlepší z Benny Hilla (více)

Obsahy(1)

Střihový pořad populárního britského komika plný těch opravdu nejlepších scének a gagů. (HBO Europe)

Recenze (17)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Bennyho Hilla sem jako dítě hltal u babičky na polském kanále mizerné kvality a i když sem nerozuměl ani slovo, přišly mi jeho skeče extrémně vtipné (hlavně ty viditelně inspirované klasickou groteskou). Teď po letech mi sice některé jeho věci nepřijdou vtipné skoro vůbec a některým jedincům by z nich praskla cévka (holt padesát let je přeci jen znát), ale nostalgie tu prostě funguje a tak necelá hodinka a půl mě vrátila o pěkných pár desítek let zpátky...70% ()

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Za bolševika jeden z mála závanů televizní zábavy ze západu. Po všech Televarieté vítaná změna. Dnes už je plno vtipů spíš úsměvných a většinou funguje nostalgická stránka. Jinak dneska by Benny Hill neprošel kvůli těm scénám jimž dnes říkáme sexistické, dělání si legrace z postižených a podobně, jenž by dnešním mravokárcům způsobovalo srdeční zástavy a sepisovačům žalob by se lámaly tužky jak by nestíhali psát co vše je tam "špatně" :D ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Skeče Bennyho Hilla som sporadicky vídal v čase, keď to bolo aktuálne. Nevyhľadával som ich pretože mi pripadali príliš macsennetovské a teda anachronické. Dalo sa na nich zasmiať, veď to už musí byť naozaj nepodarený gag, na ktorom sa zasmiať nedá. Strihový dokument údajne priniesol to najlepšie od Bennyho Hilla, čo v mojom ponímaní znamená priemerné, chvíľami trápne. Určite nemám záujem pozrieť si ďalšie zostrihané alebo pôvodné skeče. Stačilo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv britský humor miluju, s těmi jejich šílenými skečovými show si ve většině případů příliš nerozumím. Protože je ale Benny Hill naprostá legenda, musel jsem se s ním seznámit, proto děkuji ČT, že mi to umožnila. A bylo velmi příjemné zjistit, že Benny Hill by mě asi náramně bavil, protože v tomhle Best Of mě náramně bavil, je to velmi zábavný chlapík. Skeče v tomhle filmu jsou fakt výborné, ale že bych musel sledovat celý seriál, to zas ne. Tenhle film (vynikající) úplně stačí. 80 %. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu určite veľmi dobrá zábavná show. Napriek tomu, že jej čas zhltol veľkú časť dobovej atraktivity, stále vie potešiť hravosťou svojho autora. Lascívny humor a útoky na prvú signálnu už síce nemajú to čaro ale je radosť vidieť ako to Bennyho baví. Možno preto si zaslúži svoje miesto medzi hviezdami filmovej grotesky. 75% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama