Reklama

Reklama

Recenze (4)

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Hneď po prvé netuším, prečo je to nazvané Extendables. Úprimne som čakal nejakú šialené paródiu na Expendables. Pri zahliadnutí skoro až neuveriteľne "Arnold-like" Thompsona som ešte dúfal. Ale zbytočne, ďalej je tento snímok vrcholne trápny. Jedná sa akože o zhrnutie, generalizácia a maniere známych (hlavne) akčných star. Podoba - Arnold Meno - Arnold, Dolph Prezývka - Jean Claude Hlas - Sylvester Priznávam že tie ich maniere a úchylky nepoznám, takže ostatných nemôžem súdiť. Každému, ktoro chce zabiť nezmyselne hodinu a pol, tento film odporúčam. Inač sa tomu radšej vyhnite. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Brian Thompson si po niekoľkých dekádach v akčnom žánri zrejme uvedomil, že môže zužitkovať všetky tie poznatky a skúsenosti, ktoré nadobudol v tieňových rolách pri slávnejších hereckých kolegoch. No hoci mám akčné filmy už od detstva rád a ani Thompson mi nie je cudzí, tento jeho neakčný, uvedomelo seba-parodizujúci, režisérsko-herecký počin ma nijak nenadchol. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Některý věci nejsou úplně zlý, ale má to hlemýždí tempo a málo dobrejch gagů. Celej film působí totiž dojmem, jako když vám někdo vypráví vtipnou historku, která se mu stala, plácá se u toho do kolen, jaká to byla legrace, ale vám to vtipný nepřijde, protože jste u toho nebyli. A nějak podobně působí tenhle film. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Špatné zkušenosti Briana Thompsona z natáčení s akčními hvězdami promítnuté do karikaturního mixu všech egoistických akčních hvězd s bizarním My Name is Bruce prostředím, která dopadla všelijak, jen ne dostatečně vtipně, nebo přesahově. Myšlenka se tam nějak utopila a divák se moří nudou. Míň záště a tlačení na pilu to chtělo. Ironií je, že Van Damme se svým prezentováním v Legenda Van Damme vypořádal s ústřední ideou ztvárnění hlavní postavy tohohle filmu dříve a mnohem lépe ve své reality show a to mu nešlo ani o karikaturu, jen prostě nedokázal nebýt sám sebou. :D ()

Reklama

Reklama