Reklama

Reklama

Králové šrotu

(seriál)

Obsahy(1)

Podíváte se na každodenní dramata tří konkurenčních šrotovišť z newyorského Brooklynu – Frankieho Nootse, Sala přezdívaného Holič a Mimmoa a Dina – všechny tři živí šrot. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu monotónní, ale nízké hodnocení dávám za představu, že bych se chytl téhle špatné party a musel s nimi ztrávit den. ()

Reklama

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Méntálo vé co prodávají odpad. Takže si nic jinýho než odpad nezasloužej. Naprostá sračka. Natočit seriál o tom jak dementi vyvážej odpad? To může napadnout jenom dementa. ()

006.Trevelyan odpad!

všechny recenze uživatele

Parta kluků, záměrně se vyhýbám slovu "pitomců", což bez debat jsou, ale pravděpodobně z toho co Amerika dnes nabízí jsou tihle kluci nad průměrem. Vysílací hodina na Primě nebo na čem jsem tenhle skvost viděl odpovídá, třetí hodina ráno je ideální. Staří lidé kterým je jedno zda se jedná o Frajery ze šroťáku nebo hodinový reklamní blok; popřípadě když se někdo vrátí z hospody a nemůže usnout, nebo usíná v deset u Novy a probudí se s pérem v ruce ve tři ráno. Každopádně si to vděčné diváky najde. Díl, který jsem viděl já začal celkem slibně, retardovaný mladík (nahoře na plakátu třetí z prava) nasedá do auta, pořád opakuje, že má rád mléko od maminky a těší se, až si ho večer dá. Po cestě na vrakoviště urazí v řadě náhodně zaparkovanému vozidlu zrcátko. (nejspíš si jde v Americe udělat na základní škole pro retardované děti rovnou i řidičák ). Na vrakovišti se potká s kamarády, kteří si rovněž hrají na tvrdý hochy. Freak show, může začit. Při nakládání dodávky šrotem poničí na svém autě co se dá a mentálně se u toho smějou. Železné tyče, které se nevejdou na korbu, narvou pod auto a zvedáním se je snaží ohnout o nárazník, dokud ho samozřejmě neurvou a pak se diví, že dneska asi dělali zadarmo. Načeš prijde jejich kápo, nejchytřejší z nich, a zeptá se proč tu tyč nezkusili ohnout třeba o strom? - "To nás nenapadlo" :-D ..... Pane bože.... Nejsmutnější na tom je, že seriál nikam nepokračuje, hlavní hrdinové zůstávájí na šroťáku a třicet minut nakládájí železo na korbu auta. Skvělý námět na seriál. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama