Reklama

Reklama

Ona je z Minsku a on z Moskvy. Ona pracuje v nakladatelství a chystá se do Moskvy na knižní veletrh. Když se potkají, najdou jeden v druhém zalíbení, ale každý z nich pokračuje vlastní cestou. Její kamarád převezme iniciativu a připraví pro ně "příležitostné náhody". A nakonec spolu začne dvojice chodit. Když si však uvědomí, že jejich štěstí je pouhým výsledkem kamarádových intrik, začínají zvažovat, zda nebude lepší, když se rozejdou. I přes jejich rozhodnutí nebýt spolu je ale osud tak jako tak dá dohromady. (Filmbox)

(více)

Recenze (2)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Na osud se nečeká, je mu třeba vyjít vstříc, a když to neuděláte vy, najde se někdo jiný. Celý film je vlastně stejný jako jeho téma - hezký, trochu klišovitý a přehnaně romantický. Prospívá mu jak příjemná hudba tak krátká stopáž, zároveň ale nepřináší vlastně vůbec nic nového. Celkově se jedná o koukatelnou romanci sympatického záletníka s mladou holkou s velkými kukadly. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Opět jeden globalizovaný film jako McDonald´s. 1) V podstatě ani nepoznáte, ve které zemi jste, stejně jako se hamburgery odlišují jen svým názvem, pokud vůbec. 2) Už dvakrát rozvedený (zřejmě to nebude typ pro manželství) 35letý Grigorij Antipenko (programátor Roman z Moskvy) je pěkný a sympatický kluk. 3) Ovšem mentálně zastydlá ženská postava (Veronika z Minsku) by ze mě svým chováním udělala homosexuála, kdybych jím už nebyl. Její přítelkyně Nataša je taky hrozná. 4) Po půl hodině film ztrácí svěžest a rozplizává se v řadě neurčitých scének. Téma, vhodné pro krátký film, se evidentně vyčerpalo. 5) Trochu mě zaujaly rozhovory se svým alter-egem. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama