Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejprodávanějších spisovatelů Bill Oakland (Alec Baldwin) přijde následkem brutální autonehody o ženu i zrak. Skvělý autor a profesor, který je nyní zničený, osamělý a zahořklý, se celé dny snaží se svou situací vyrovnat. Poté, co je příslušnice společenské smetánky Suzanne Dutchmanová (Demi Moore) přinucena k veřejně prospěšným pracím za to, že je zapletena do zneužívání informací v obchodních stycích svého manžela, jejich cesty se protnou. Suzannein život na vysoké noze se obrátí vzhůru nohama poté, co je nucena snášet Billovo cynické jednání a hrubé chování. Jakmile v něm však pozná skutečného Billa – vynikajícího spisovatele skrytého za neprostupnou zdí viny – vzplane mezi nimi vášnivá láska. Její návštěvy už pro ni nadále nejsou jen povinným odpykáváním trestu, nýbrž smyslnými setkáními. Oba opět pocítí to, čeho se jim dlouhou dobu nedostávalo – opětovanou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (34)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Priemerný film o módnej prehliadke Demi Moore, ktorá už zďaleka nie je to, ako si ju pamätajú diváci z projektu Duch. Jej profesionalita sa nedá uprieť, ale ani realita svojho veku sa nedá zakryť leskom. Cítiť napätie v jej vstupoch do deja, kde nezvláda cit, ktorým by sa mala viac prezentovať, hlavne voči slepotou hendikepovanému spisovateľovi, ktorý prišiel aj o svoju najbližšiu bytosť, kde o jeho iných najbližších tu nie je ani zmienka. Navyše Alec Baldwin vôbec nepôsobil, ako zničený, menejcenný, osamelý - skôr naopak. Tento projekt mi pripomína 70-te filmové roky, kedy milionári, ktorí sa potrebovali zbaviť opotrebovanej milenky, za odmenu, zaplatili narýchlo zbúchaný film, aby nerobila problémy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu jsem se bála, že to Alecovi nebudu věřit, ale docela mě překvapil. Škoda jen, že nedával víc najevo emoce, dalo by to tomu filmu něco víc. Demi je super herečka, ale nemůžu se přenést přes ty plastiky, které jí vůbec, ale vůbec nelichotí a neskutečně mě to odtahovalo od hlavního příběhu. Když ale dám tohle všechno stranou, tak se jedná o smutnou romantiku, ale potěší. Má to krásné tempo, hezké dialogy, jen ty hlavn herce bych trochu přehodnotila. ()

Reklama

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý příběh lásky který je ale hezky zahraný, natočený a nadabovaný. V tomto snímku diváka asi nemá co překvapit a neřekl bych že je to úplně špatně, však život nebývá vždy jen šokující nebo spletitý, může být i úplně obyčejný a přitom kouzelný, Třeba že potkáme někoho z jiného světa než jsme sami a přesto nám ten člověk ukáže novou cestu, dá nám nový náboj k žití, stane se nám MOTIVACÍ. Že to zní jako klišé? Pak by mě zajímalo, co žijete vy..? ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mno...je to jak od Rosamundy Pilcher, dialogy děsný a režisér by zasloužil na ústa ale Alec byl i s 30 kg navíc roztomilej. Filmy s touhle tématikou mám najeté a povětšinou mi dost vadí nevěrohodně zahrané tělesné postižení, což tady celkem fungovalo kdyby to nekazily některé fakt pitomé scény a hlášky. Demi byla tragická, to je ovšem nezvratitelný fakt ...vzhled kostra fakt nee...Hvězdičky za Aleca a Cote d' Azur ... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Taková nasmutnělá romantika, kdyby uměl Alec Baldwin víc dávat najevo emoce (kruzy od Al Pacina by se mu hodily) mohlo to být daleko lepší. Má osmdesátková láska Demii je pořád nesmírná fešanda a její postava mně přišla nejzajímavější. Prospěl by propracovanější scénář a lepší casting, na druhou stranu příjemně překvapila kamera a některé dialogy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku a francúzskom meste Éze. (dyfur)

Reklama

Reklama