Reklama

Reklama

Jídlo je detektivka

(seriál)
  • USA Food detectives

Obsahy(1)

Prozkoumali jsme hromadu otázek týkajících se stravování – jak například vznikápocit bolesti způsobený příliš rychle snědenou zmrzlinou? A co je pravdy na pětivteřinovém pravidle, které praví, že pokud sousto spadlé na zem zvedneme do pěti vteřin, můžeme je ještě bez obav sníst? Dokáže nám zázvor odpomoci odžaludeční nevolnosti? Proč bývá maso vyndané z mrazáku někdy přespříliš bledé, nevábné a nechutné? Jak krájet cibuli, abychom při tom neslzeli? Ohrožujeme svézdraví, když si čipsem dvakrát nabereme omáčku? A proč tolika lidem chutná pálivá salsa, po které nám div neochrne jazyk? (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama