Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem to do první reklamy a už si ten odpad dokážu obhájit. Sračka nad sračky, odpornější než Big Brother na Nově, což tenkrát byla desetinásobně větší žumpa než VyVolení, takže Hotel Sračkadaise je absolutním vrcholem hoven posazených na hlavu českého diváka. Pořad je řádně uklizen na Primě Love, na kterou nikdo nekouká a vysílací čas naznačuje rovněž sebereflexi tvůrců, kteří po dokončení projektu usoudili, že na tuhle píčovinu vážně nikdo koukat nebude, takže když to stálo těch pár milionů, tak to odvysílat prostě musí, i kdyby se posrali. Je evidentní, že v tomhle pořadu bude hrát prim to, jestli si párečky parádně zašukají a kolik přírazů budou muset ti gayové předvést, než se vystříkají do těch plastikových kund potřených husím sádlem, aby funkčností co nejvíce připomínaly píču. Casting je prvoplánový, plný vymaštěných idiotů, aby předváděli přesně to, co od nich produkce očekává. Vypatlaný steroid idiot s vyholenou prdelí dává přednášky o tom, že miluje lidské zápachy a čte motivační knihy, další ocas je v show kvůli mámě, aby si skrze jeho šukání prohlídla Karibik, od pohledu děvka hnusná jak noc, údajná "playmate" posílá diváky dopředu do píče kvůli jejich údajné závisti, že je v televizi, protože se dokázala dostat do pořadu skrze "svoje odhodlaní" a kvality a ne přes postel, ale že tam ta píča je jenom proto, aby roztáhla nohy a ukázala kozy, to už jí nedojde.... ne vzdávám to, buďto bych se při sledování musel posrat smíchy nebo zeblít z podoby. Ten pořad je zkrátka ohavný a i když snesu hodně, tuhle spartakiádu debility nesnesu. Tak okatě dělat z diváků čuráky jako tento pořad, to se snad ještě nikomu nepovedlo. Cílová skupina: holky 14-16 let, nikdo normální při smyslech na to prostě koukat nedokáže. Pokud si budu chtít prohlédnout pěkné nahé holky, vyhoním si ho u porna, nebudu čumět na pokusy Gavriely o moderování show plné postižených lidí. 0% ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby. Místo toho, aby Prima raději připravila další sérii VyVolených, kteří měli aspoň celkem sympatický casting (v první řadě, ty další už trochu pokulhávaly), vzali si příklad z nováckého Big Brother a narvali svou nejnovější reality show neuvěřitelnými trotly a bárbínami. A místo uzavřené vily je šoupnou do hotelu kdesi v tropech. Tohle je zatím s přehledem nejhorší reality show, která kdy byla v českých luzích a hájích vysílaná... ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem na úvodní a pak ještě asi na 5., 7., 12. a 20. díl, jen abych zjistil, jak se to vyvíjí. No neděje se v podstatě vůbec nic. Přes den se pomlouvaj a v noci chlastaj. Gavrieli je pořád totálně neschopná moderátorka, namakaní svalouši jsou pořád ti stejní vygumovaní namakanci, pipky jsou pořád pipky. Scénáristicky absolutně nezajímavá a nudná reality show, kde se VŮBEC zdůrazňuji VŮBEC nic neděje. Žádná akce, žádná zábava, jen kecy kecy kecy o ničem. Absolutně nechápu, proč se to točilo v Dominikánské republice, když se nemůžou ti kokoti hnout ani z verandy. A absolutně nechápu systém, kdy každý týden přijde někdo nový a vyhodí jednoho starého. To přece nedává smysl! A celý tento směšný projekt se mohl klidně točit na nějakým statku v Horní Lhotě :-D ... ODPAD JAKO PRASE! ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Zavrite škrečky pokope na malom priestore a nezastavia sa ani pred incestom. Presne tento typ programu ma vždy utvrdí v tom, že sa dá v televíznej kultúre stále klesať. Ešteže sa dá kukať aspoň na tie baby, i keď len s vypnutým zvukom. Pretože za tých 15 minút čo som programu venoval si každá o sebe myslela, že má na to viesť duchaplný rozhovor. Skončilo to ako vždy u pubertáckych rečí o dĺžke inteligenice pánskeho obyvateľstva. Apropo propagovaný páni znovu nastolili diskusiu sterilizovaní zo zákona, ale tentokrát som za! Ešteže tie týnky majú po príchode zo škôl na čo kukať. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE JE ODPAD. Omlouvám se všem reality show, které jsem označila jako odpad. Anebo ne. Tohle není odpad, tohle je ŽUMPA. Proboha - kdo může sledovat klubko dvacetiletých, kteří - s vidinou pár melounků - souloží před zraky televizních diváků?? Stačí si přečíst charakteristiky jednotlivých lidí a je hned jasný, jakou úroveň tenhle pořad má. "Je mi dvacet dva a měla jsem asi sto padesát vztahů." Kecy o tom, kdo s kým intrikuje, kdo má jaký prsa a penisy a navíc půlka pořadu je vypípána, protože mlaďoši mluvěj jak kanálové. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Poněkud rozpačité průvodní slovo Martiny Gavrieli bylo po osmi dílech prý i na žádosti diváků nahrazeno mužským hlasem. (JoranProvenzano)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)

Reklama

Reklama