Reklama

Reklama

Bak lukkede dører

  • USA In Chambers
všechny plakáty

Obsahy(1)

Snímek zachycuje jistou vizi posmrtného života nebo spíše předělu mezi životem a smrtí. Žena se probouzí v rozpadlé budově s pořadovým číslem na ruce a muži v černém jednoho po druhém odvádějí. Někteří pacienti však svá čísla nemají. (smetyl)

Recenze (4)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu proč seveřané musí mít v hororech neustále pocit nadřazenosti a servírovat podle nich něco extra. Proč nenatočí jednoduchý a úderný horor, flák flák, a je to! Ne, a ještě do toho napráskají poetické zpomalené záběry. Nedalo se na to dívat. A ani jsem v té změti nesmyslů nepochopil o co šlo. Jen asi o pocit, že to bylo podle tvůrců něco extra. Mé hodnocení: 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mně se netradiční zápletka tohoto snímku náhodou líbila. Je ovšem pravda, že tvůrci mohli svou myšlenku více rozvést, ale jinak to mělo tu správnou mysteriózní jiskru. Navíc tu hrála pěkná herečka, ani hudební doprovod nebyl špatný – jak jen říkám, k dokonalosti to mělo daleko, ale potenciál ten z toho byl cítit – jen s ním lépe naložit. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Unikali mi niektoré detaily, detaily zrejme podstatné. Ale z celkového pohľadu slušný pohľad na ,,druhú stranu,, len či to brať ako pozitívum, alebo negatívum. ()

Reklama

Reklama