Girl with the Tramp Stamp Tattoo, The
USA, 2011, 3 min
Hrají:
Joe Manganiello, Emma Roberts, Ray Wise- komentáře
Sinecod...
Jo, asi to je nevkusný a trapný a hloupý. Žíly mi to netrhá, líbí se mi to;D(10.5.2012)
hellstruck
odpad!Já věděla, proč tu holku nemám ráda.. Emma se tu zkrátka naprosto ztrapnila. O samotné parodii nemůže být ani řeč, nestojí za nic.(18.5.2012)
IQ Tiqe
Nijak zvlášť vtipný, jako parodie to spíš uráží původní film(y), ale dvě věci dobrý jsou - kamera (střih) a Emma.(29.1.2012)
Danny F.
Jako srandička by to skoro ušlo. 55%(10.5.2012)
Gereth
Nejdříve jsem myslel, že to je nějaký studentský film. Po chvíli jsem rozeznal Emmu Roberts a další herce známé především z menších rolí v seriálech a slabších filmech. Mám takový pocit, že nyní všem studentům dlužím omluvu. Kraťas je to zoufale nevtipný, parodie nefunkční a přehrávající E.Roberts je na facku. Naštěstí to je hodně krátké, ale i přesto jsem už v půlce netrpělivě očekával konec a doufal aspoň ve vtipnou pointu. Ta samozřejmě nepřišla. // 10%(21.4.2012)
The_Second
josefklimes
Docela povedená hovadinka...Pokud jsem správně pochopil,šlo o parodii na trilogii Millenium(na první díl)...Já jsem se bavil...Video ke shlédnutí zde http://www.youtube.com/watch?v=zZ6JLCMbWoU ...65%(5.5.2012)