Reklama

Reklama

Štěstí jednotlivce, úspěch kolektivu

  • Jugoslávie S.P.U.K. (více)
všechny plakáty
Jugoslávie, 1983, 99 min

Obsahy(1)

Ačkoliv v první etapě dobrovolné mládežnické brigády není mezi 14 pracovními skupinami složenými z mládeže celé Jugoslávie nikdo lepší brigády Ivo Lola Ribara z Karlovce, první vyhrání z kapsy vyhání a skupina se začíná v hodnocení celé pracovní akce Sáva každým dnem propadat. Produktivitu a soudržnost mužstva narušuje čmáráním po zdi tábora neznámý pesimista. Tady nepomůže vyhlašování údernického tempa a dokonce ani oblíbené heslo Ivo Lola Ribara – štěstí jednotlivce, úspěch kolektivu! Je třeba odhalit viníka. Kupředu, soudruzi! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková Policejní akademie a Starci na chmelu po jugoslávsku. Když se budoval socialismus, nemusely nutně jenom létat třísky. Souložit se přeci dalo i na dece. Neškodná, úsměvná, značně stupidní letní komedie s kouzelným původním dabingem (Slávek Jandák, Michal Pavlata, Pavel Kříž a další). Erotika jen na fotce. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 2.7.1988, réžia českého znenia (ČST Praha 1987) = K.M. WALLÓ (5.11.2012) ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak copak to tady máme? Viděl jsem sexuchtivé debily, sličné slečny, tupého šéfa, pokusy o soulož a okopávání hlíny. Až do poslední dvacetiminutovky tam opravdu nic jiného nebylo. Konec sice byl trochu napínavější, to přiznávám, ale myslím si, že na tento film brzy zapomenu. A navíc to celé bylo zabalené v troškovitém obalu, což snímku zrovna nepřidává. Ale kdo chce jednoduchou zábavu, má ji mít. 50% ()

Reklama

Reklama