Vítejte v novém těle (TV pořad)

Extreme Makeover: Weight Loss Edition

Reality-TV

USA, 2011, 43 min

Fandím těmto lidem a líbí se mi , že je to pojaté tak lidsky , že do Vás neklavírují cvič ty bečko , ale všechno to je o přístupu, který Chris má k lidem opravdu dobrý. . Těším se na další díly a osudy.(19.4.2012)

Samozřejmě, je to emotivně teatrální, jak je u amerických projektů zvykem, na druhou stranu, člověk se dozví zajímavé informace o zdravém životním stylu, proměny jsou opravdu extrémní, Chris Powell je sympaťák, takže jde o další projekt z rodiny Exterme Makeover, který stojí za zhlédnutí.(19.4.2012)

Morbidní obezita, americký patos, slzy a pot. 62%.(27.5.2012)

Celkový dojem z této reality show je velmi kladný. Je ale pravdou, že američani leccos přehánějí. Mimojiné i to jejich neustálé opakování některých sekvencí je otravné. Nicméně klobouk dolů, výsledky jsou ohromující, ikdyž na naše podmínky si myslím, že pořad Jste co jíte je o hodně střízlivější a přínosnější pro diváky. / Hodnocení a komentář poskytla moje drahá polovička - já osobně kvalit těžko docením \ (10.5.2012)

Inspirativní příběhy s jasným poselstvím, že silná vůle dokáže vše, co si usmyslí. Typické US tlačení na city mi nevadí. Co mi vadí je malá variabilita. Už po 3 dílech, kde to bylo stále stejné (Chris nového adepta překvapí - naučí ho jak hubnout - Chris odjede - přijde krize - Chris zatlačí - a na konci je ječící dav co nevěří, jak mohl někdo takhle shodit) je cítit stareotyp. V podobném Jste to co jíte se snaží v každém díle zdůrazňovat jiné problémy a syndrom stále stejného, tak odpadá. - Fitko XXL - 60%(20.5.2012)